play

Goodfellas Pasta Barin avajaispäivä on nyt tiedossa – "Aloha Ramenin alku on ollut mainio"

Tam To (vas.), Petri Maaranen ja Anne Simonen pääsevät vihdoin avaamaan Goodfellas Pasta Barin.

Tam To (vas.), Petri Maaranen ja Anne Simonen pääsevät vihdoin avaamaan Goodfellas Pasta Barin. Kuva: Laura Määttänen

Laura Määttänen

Goodfellas Pasta Bar avaa ovensa kauppahallissa vihdoin keskiviikkona 29. toukokuuta. Ravintolan piti alun perin avautua jo maaliskuussa samaan aikaan Aloha Ramenin kanssa, mutta yrittäjät totesivat, että on sittenkin järkevintä avata yksi ravintola kerrallaan. Tätä päätelmää vankisti huhtikuun alussa avautuneen Aloha Ramenin mainio alku.

– Tarvitsimme henkilökuntaa sinne ja halusimme myös kouluttaa heitä lisää, yrittäjä Petri Maaranen kertoo.

Nyt Goodfellas Pasta Bar on aloittanut kevyesti ja ollut torstaista alkaen auki niin, ettei sitä ole missään kerrottu. Keskiviikkona ravintola avautuu virallisesti.

– Aloha Ramenin osalta meininki on alun jälkeen rauhoittunut, mutta erittäin hyvin asiakkaat ovat sen löytäneet. Mietimme etukäteen, onko Joensuu jo valmis ramen-keitoille, mutta kyllä se on, Maaranen sanoo.

Hän korostaa, ettei ravintola nimestään huolimatta tarjoa vain ramen-keittoja, vaan listalla on myös kulhoja ja salaatteja. Aloha Ramenin vieressä sijaitseva Goodfellas Pasta Bar tarjoaa Amerikan ja Italian makuja, kertoo keittiömestari Tam To. Hän on kotoisin Yhdysvalloista.

– Jos ravintola menestyy täällä, voimme avata muuallekin samanlaisen, Maaranen sanoo.

Ravintolat ovat auki tiistaista lauantaihin, mutta mietinnässä ja tavoitteena on, että ne olisivat kesällä joka päivä auki. Ravintolat työllistävät kymmenkunta henkilöä. Maarasen ja Tam Ton lisäksi ravintoloiden taustalla vaikuttavat Kimmo Sirviö, Sauli Rusanen ja Ville Pietilä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta