play

Utran Uudessa Teatterissa hypätään ensi kesänä taksin kyytiin

Laura Määttänen

Utran Uuden Teatterissa nähdään ensi kesänä Antti Heikkisen käsikirjoittama, suomalaiseen taksikulttuuriin pureutuva musiikkikomedia Kunnon kyyti. Se saa ensi-iltansa 29. kesäkuuta, ja esityksiä on yhteensä 30. Esityskausi jatkuu nyt tavallista pidempään eli hieman elokuun puolelle. Lavalla nähdään muun muassa Antti Tuomas Heikkinen, Antti Heikkinen, Tiina Iisala ja Anna-Leena Sipilä. Musiikista vastaa tuttuun tapaan Ilja Teppo.

– Päivänäytöksiä on tulevana kesänä aiempaa enemmän, sillä niitä on toivottu, Uittotuvan myyntipäällikkö Sanna Könönen kertoo.

Utran Uittotupa julkisti ensi vuoden tapahtumakalenterinsa, joka vielä täydentyy hieman. Kausi käynnistyy maaliskuun puolivälissä Roope Salminen ja Improholistit -improvisaatioteatteriesityksellä. Promoottori Tommi Piipponen kuvaa tulevan vuoden ohjelmistoa hyvin monipuoliseksi. Musiikkia on tarjolla jazzista poppiin ja raskaampaan rockiin asti.

Maaliskuussa Ernest Lawson tähdittää vuoden ensimmäistä Show & Dinner -iltaa, ja huhtikuussa laulaja-lauluntekijä Aili Ikonen nousee lavalle Uittoklubilla. Kesäkuussa ulkokonserttikauden avaavat Yona ja Tuure Kilpeläinen, ja kesäkuussa kuullaan myös Kotiteollisuutta ja Ismo Alankoa.

Elokuussa vuoron saavat Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela: Altamullan Road, Samuli Edelmann, Leavings-orkesteri solistinaan Timo Rautiainen ja yhden illan aikana Olli Soikkeli Quartet, Jukka Perko Jazztet sekä Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale.

Uittoareena juhlii kesällä kymmenvuotissyntymäpäiväänsä. Pieniä uudistuksia on luvassa, sillä esimerkiksi paikallisten tuotteiden myyntiä lisätään niin Uittotuvalla kuin tapahtumissa.

– Ensi vuodelle on vielä tulossa kovia nimiä sekä musiikin että stand upin puolelle, Piipponen lupaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta