Julkaistu    |  Päivitetty 

Tapiossa juhlistetaan ensi viikolla 95-vuotista taivalta – Hamsterit nähdään ennakkonäytöksenä

Tapiossa juhlistetaan ensi viikolla 95-vuotista taivalta – Hamsterit nähdään ennakkonäytöksenä Henri Jumppanen

Elokuvateatteri Tapiossa juhlitaan sen 95-vuotista taivalta tiistaina 29.11.2022. Juhlapäivänä liput kaikkiin näytöksiin maksavat poikkeuksellisesti 9,5 euroa.

Monipuolisen normaaliohjelmiston lisäksi ennakkonäytöksenä 95-vuotispäivänä nähdään Markku Pölösen uutuus Hamsterit. Markku Pölönen vierailee näytöksen alussa kertomassa elokuvasta ja sen tekemisestä. Elokuva esitetään Tapio 2 -salissa eli alkuperäisessä Tapion salissa.

Valkokankaalle saapuu pitkästä aikaa myös toivottu Mysteerinäytös. Esitettävää elokuvaa ei paljasteta etukäteen, vaan katsojat saavat kokea elokuvan ilman ennakko-odotuksia. Kyseessä on ennakkonäytös myöhemmin ensi-iltaan tulevasta elokuvasta. Elokuvan ikäraja on 7 vuotta, mutta se ei kuitenkaan ole perhe-elokuva, vaan aikuisille ja nuorille tarkoitettu. Päivän aikana asiakkaille on myös glögitarjoilu ja arvontaa.

Nykyisen nelisalisen elokuvateatterikeskuksen vanha osa, entinen elokuvateatteri Kino Tapio, on toiminut vuodesta 1927, ja se on yksi Suomen vanhimmista alkuperäisessä käytössä toimivista elokuvateattereista. Vuonna 2005 Kino Tapio sai rinnalleen kolme uutta salia, ja näin syntyi elokuvateatterikeskus Tapio. 

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä