Julkaistu    |  Päivitetty 

Joensuussa järjestetään lauantaina rekrytointitapahtuma – Janne Kataja parittaa työnhakijoita ja työnantajia

Joensuussa järjestetään lauantaina rekrytointitapahtuma – Janne Kataja parittaa työnhakijoita ja työnantajia Jarno Artika

Lauantaina 17. syyskuuta Sokos Hotel Kimmelissä järjestetään rekrytointitapahtuma Työtä-karnevaalit. Tapahtumassa on paikalla yli 70 rekrytoivaa työnantajaa koko maakunnasta. Mukana tapahtumassa ovat myös viihdemaailmasta tutut Janne Kataja, Ismo Apell, Timo Lavikainen ja Sari Havas. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Joensuun kaupungin työllisyyspalveluiden Luotsi -hanke.

– Luvassa on hyviä matcheja ja iloista menoa. Ainutlaatuinen tempaus kyseessä, nyt kannattaa ehdottomasti suunnata Joensuuhun, sanoo Janne Kataja tapahtuman tiedotteessa.

Tapahtuman juontajina toimivat Ismo Apell ja Timo Lavikainen. Ohjelmanumeroina luvassa on työnantajien ja -hakijoiden välisiä pikadeittejä sekä näyttelijä Sari Havaksen vetämä Loista Työhaastattelussa -piste, jossa hän jakaa henkilökohtaisia neuvoja haastattelutilanteeseen. Ohjelma huipentuu Janne Katajan luotsaamaan Työllisyyden Täysosumaan.

Tapahtumassa on edustettuna eri alojen toimijoita, ja jokaisella mukana olevalla on avoimia työpaikkoja tarjolla. Paikkoja on tarjolla runsaasti sekä asiakaspalvelu- ja teollisuusaloilta että erityisosaamista vaativista tehtävistä. Avoimia paikkoja on esimerkiksi maakunnan isoilla toimijoilla, kuten Siun sote, Puolustusvoimat, Joensuun kaupunki, Polkka Oy, Ouneva Group, Phillips-Medisize, PKO ja Kesko.

– Kimmelissä pääsee tapaamaan rekrytointivastaavia henkilökohtaisesti, ja helposti pääsee myös pikahaastatteluihin. Kannattaa siis napata tulostettu CV kainaloon ja tulla kyselemään paikoista suoraan, kannustaa Luotsin yritysagentti Riitta Nyberg.
Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään lauantaina kello 10–15.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä