Julkaistu    |  Päivitetty 

Tapahtuma: Kontiolahti-päivä vie maalaistunnelmaan tämän viikon lauantaina

Kontiolahti-päivä pyörähtää käyntiin lauantaina 13. elokuuta kello 12 jäähallin viereisellä tapahtumakentällä, osoitteessa Vierevänniementie 4–6.

Esiintymässä ovat Echo & Cane -duo, Suotaunot ja Huojuva lato. Kävijät pääsevät kokeilemaan muun muassa rivitanssia. Lehmo Balls ja FB Factor tuovat alueelle yhteisen sählypisteen ja Kontiolahden 4H keppariradan sekä pientä askartelua.

Kunnan vapaa-aika- ja ympäristöpalvelut järjestävät leikkimielisiä kilpailuja; ritsakojussa ja tölkkikojussa voi testata käden ja silmän yhteistyötä. Paremmuudesta mitellään myös pussijuoksu-, kananmunanheitto- ja pokasahakilpailuissa.

Myynnissä on käsitöitä, mekkoja, jääjuomia, hotdogeja, popcornia, hattaraa, lakuja sekä kahvia ja munkkeja. Kirjasto tuo palvelunsa tapahtumaan kirjastoautolla. Kirjastoautossa voit käydä tutustumassa ja pyöräyttää onnenpyörää tai voit tehdä itsellesi omatoimikirjastosopimuksen, jolla pääset asioimaan kirjastossa, vaikka se olisi kiinni.

Päivässä ovat mukana muun muassa Mikon pomppulinnat ja rodeohärkä, Kirkonkylän koulun vanhempaintoimikunta, Kontiolahden nuorisovaltuusto ja eläkeläisneuvosto, TSL, Kaveripari-hanke, Vaara-kirjastojen Runo-Antti-kirjastoauto, Kontiolahden Kajastus, Kontiolahden 4H-yhdistys, Kontiotupa, Pro Höytiäinen ry, Tiuhta ja eri poliittisia järjestöjä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja kaikki toimintapisteet ovat maksuttomia.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä