Julkaistu    |  Päivitetty 

Tapahtuma: Pikku Kakkosen kesäkiertue Joensuussa

Leikitään Pikku Kakkosta -tapahtuma järjestetään Joensuuhun Laulurinteellä torstaina 9. kesäkuuta kello 16–19.

Koko perheen tapahtuma järjestetään Laulurinteen taka-alueella kello 16 alkaen. Kello 17 alkaa konsertti, jossa yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan Pikku Kakkosesta tuttujen juontajien ja hahmojen kanssa.

Leikkitirehtööreinä lavalla hääräävät Nalle ja Leikki-Heikki sekä ihmeellinen Leikkivempain. Tilaisuudessa järjestää ohjelmaa lisäksi MLL kumppaneineen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kulku tapahtuma-alueelle on joko Linnunlahden uimarannan tai Linnunlahdentien suunnasta. Paikalle kannattaa tulla mahdollisuuksien mukaan kävellen ja pyörällä.

– Meillä on kesä alkanut mukavalla kesätapahtumien kimaralla. Laulurinteen etupuolella rakennetaan Pikku Kakkosen tapahtuman kanssa samaan aikaan tivolia, eikä rakennustyömaan läpi pääse kulkemaan. Tämä kannattaa konserttiin saapujien huomioida, sanoo Joensuun kaupungilta suunnittelija Kaisu Leinonen.

Alueella ei ole liikennerajoituksia. Autojen pysäköintialueet sijaitsevat Linnunlahdentien varressa, Hallitien pysäköintitalossa ja Kenttämiehentien pysäköintialueella Vesikon vieressä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä