Julkaistu    |  Päivitetty 

Mieslaulajat päättävät Joensuuhun

Vanhat ja uudet joululaulut kajahtavat lauantaina Outokummussa ja Joensuussa. Vanhat ja uudet joululaulut kajahtavat lauantaina Outokummussa ja Joensuussa.
Joensuun Mieslaulajien joulukonserttikiertue on ulottunut tänä vuonna neljälle paikkakunnalle. Nurmeksen ja Juuan jälkeen on lopulta Outokummun ja Joensuun vuoro.

Outokummun kirkossa konsertti alkaa lauantaina 22. joulukuuta kello 14 ja Joensuun kirkossa samana päivänä kello 18. Pääkuoron ohella kuullaan Joensuun Mieslaulajien Senioreita sekä Mieslaulajien pienryhmiä ja niiden persoonallisia ohjelmistoja.

Joensuun Mieslaulajien joulukonsertit ovat jo vuosien ajan paitsi välittäneet yleisöille perinteisiä, tuttuja joululauluja mieskuorosovituksin, myös tuoneet esiin uudenlaisia tulkintoja vanhoista lauluista samoin kuin myös täysin uusia teoksia.

Kiertueella kuullaankin tällä kertaa peräti kaksi kantaesitystä, kun Mieslaulajat esittää ensi kertaa kokonaisuudessaan kuoron hovisäveltäjä Olli Hurskaisen psalmiteksteihin säveltämän kolmiosaisen teoksen Psalmodia.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä