Julkaistu    |  Päivitetty 

Jazzia, gospelia ja klassista tarjolla joulukonserteissa

Janne Piipponen ja Pekka Mustaniemi säestävät Arepaa keskiviikkona 12. joulukuuta Rantakylän kirkossa. Kuva: Aimo Salonen Janne Piipponen ja Pekka Mustaniemi säestävät Arepaa keskiviikkona 12. joulukuuta Rantakylän kirkossa. Kuva: Aimo Salonen
Joensuun ev.lut. seurakuntien kirkoissa on tarjolla rikas kirjo joulumusiikkikonsertteja. Kuultavissa on niin perinteistä, harrasta joulutunnelmaa kuin jazzin, gospelin ja klassisen musiikin säveliä.

Keskiviikkona 12. joulukuuta kello 19 Rantakylän kirkossa konsertoiva gospelryhmä Arepa, jonka solistina laulaa useilla kokoonpanoilla keikkaileva musiikin opiskelija Elina Vitri. Arepa on Rantakylän seurakunnan oma gospelryhmä, jossa on tällä hetkellä 16 laulajaa. Joulukonsertissa Arepaa säestävät Janne Piipponen (piano) ja Pekka Mustaniemi (huilu).

Jouluista gospelia on tarjolla myös sunnuntaina 9. joulukuuta kello 19 Joensuun kirkossa, kun joensuulaislähtöinen, pitkään Ruotsissa asunut evankelista René esiintyy Gospelfestareiden joulukonsertissa.

Jazzahtavaa joulumusiikkia on tarjolla Pielisensuun kirkossa lauantaina 8. joulukuuta kello 18, kun jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg esiintyvät Christmas Jazz -konsertissa.

Sunnuntaina 9. joulukuuta kello 15 on Joensuun kirkossa Saint-Saënsin Jouluoratorio, jonka solisteina laulavat muiden muassa sopraano Päivi Pylvänäinen, mezzosopraano Anu Ontronen, tenori Risto Piirainen ja baritoni Joonas Asikainen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä