Julkaistu    |  Päivitetty 
Petri Karttunen

Löytyykö vielä talkoohenkeä?

Joensuun herättäjäjuhlat järjestetään 1.–3.7. teemalla ”Lohduksi toisillemme”, järjestäjinä Herättäjä-Yhdistys ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, vahvana yhteistyökumppanina Joensuun kaupunki. Juhlille ovat kaikki tervetulleita.

Jotta voimme järjestää juhlat karjalaiseen tapaan vieraanvaraisesti ja pitää hyvää huolta kaukaakin tulevista tuhansista juhlavieraista, tarvitsemme vielä runsaasti lisää auttavia käsiä.

Talkoolaisia tarvitsisimme erityisesti juhlaravintolan pyörittämiseen sekä ruokalippujen, juhlaoppaiden ja parkkilippujen myymiseen, majoitusjärjestelyihin ja kolehdinkerääjiksi.

Useimmat talkoovuorot ovat noin neljän tunnin mittaisia. Talkootunnelman ja auttamisen ilon lisäksi vapaaehtoinen saa talkoopaidan sekä aterian ja munkkikahvit.

Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan, voit ilmoittautua talkoolaiseksi netissä http://www.vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse arkisin talkoosihteerille 050 560 1448.

Tehkäämme juhlat yhdessä!

Kommentoi

Hae Heilistä