Julkaistu    |  Päivitetty 
Kontiolahden Mirkku

Koronarokotteesta ja pakosta

Petri Varis kirjoitti 15.9. heilissä koronapassista. Ihmettelen suuresti väitettä, että rokottamattomat estäisivät Suomen avaamisen. Anteeksi mitä? Hallitus sen estää, ei kukaan muu. Hallitus on keksinyt rajoitukset, syytä heitä jos haluat. Mutta älä rokottamattomia, vihapuhe ei kuulu sivistysyhteiskuntaan. Ihmisillä pitää olla oikeus määrätä omasta kehostaan. Näin sanotkin, ettei se saa olla pakko, kuitenkin olet sitä mieltä että painostus ja eriarvoistaminen on hyväksyttävää. Onko tosiaan? Meille taisteltiin vapaus sodassa, emme tarvitse rokotepassia ollaksemme vapaita. Tarvitsemme maalaisjärjen näihin toimiin ja uskallusta myöntää se tosiasia, ettei tauti ollutkaan niin vaarallinen kuin alussa luultiin ja annettiin ymmärtää. Kuolleita on vähemmän kuin influenssassa yleensä.

Ja kuten jokaisen pitäisi tietää, myös rokotettu voi sairastua ja levittää tautia. Yksinään tämä tosiasia vesittää passin täysin.

Meillä tosiaan on perustus-, ja yhdenvertaisuuslaki. Nämä pitäisivät olla edelleen ne pilarit mihin nojataan.

Olen sitä mieltä että yhteiskunta auki, nyt tarvitaan kaikkien yhdistymistä että Suomi saadaan jaloilleen. Ei erottelua tai syyttelyä oletko rokotettu vai et, mikään muukaan asia ei saa oikeuttaa syrjintään.

Ihminen kuten minä, joka pitää terveydestään huolta liikkumalla, syömällä terveellisesti, vahvistamalla itse luontaista vastustuskykyä, ei ole tähänkään mennessä saanut bonuksia terveenä pysymisestä. Nytkö yhtäkkiä olen se lainsuojaton joka pitäisi pakkolääkitä (lue: piikittää)? Onko ihmisiltä hävinnyt kaikki empatia ja tilalle tullut viha ja syyttely? Tämä on hyvin surullista. Tarvitsemme toinen toistamme.

Joensuun Ellille lähetän paljon halauksia ja viestin että jokaisella meillä on yksi päivä milloin kuollaan, muina meidän pitäisi elää. Rohkeutta ja terveyttä syksyyn ihan kaikille.

Kommentoi

Hae Heilistä