Julkaistu    |  Päivitetty 
Exope

Varoitus saalistajista kunnallisvaaleissa

Suomi on jakautunut pärjääviin kaupunkiseutuihin ja ulkokehän kuihtuviin kuntiin. Tämä yhä enemmän yhteiskunnan tuella elävä vyöhyke on hädässään valmis tarttumaan mihin tahansa oljenkorteen. Niinpä se tarjoaa oivallisen saalistusreviirin julkisia verovaroja hamuileville ja suuria lupaileville huijareille.

Kunnallisvaalien populistinen venyttäminen valtiollisiksi on avannut houkuttelevan mahdollisuuden esimerkiksi tekaistuilla insinööri-juristi-arkkitehti-agronomi -titteleillä keinottelevien lähteä kalastelemaan valtuustopaikkaa, josta käsin on hyvä saalistaa. Jotain tähän viittaavaa on noussut esille erään vanhan emäpitäjän vaalien alkuvaikutelmista: komeaa uraa, ulkomaita, titteleitä ja varsinkin tulevan kukoistuksen lupauksia... Lyhyesti: rahaa yhteiskunnalta vaikka leipäjonossa köyhää näytellen.

Älä mene äänestäjä lankaan! Sinulla on tämän päivän valehtelun läpi näkevä viisaus. Älä anna ääntäsi sille, joka puolustajaasi näytellen Sinulle vain takanapäin nauraa ja pitää tyhmänä, tavallisena tallaajana.

Kommentoi

Hae Heilistä