Julkaistu    |  Päivitetty 
Läheisen puolesta

Eikö pössyttelijälle mahda mitään?

Pilveä tai kannabista polttavien lähiasunnon huumeidenkäyttäjien savu tunkee läpi yön omaan asuntoon niin vahvana, että nukkuminen on mahdotonta edes ikkunat auki.

Taloyhtiössä leviävä makea huumesavun lemu tarttuu vaatteisiin ja ihoon siten, että hävettää, kun työkaverit saattavat luulla syytöntä huumebilettäjien naapuriakin huumeidenkäyttäjäksi.

Pienet lapset tottuvat kasvuympäristöönsä toistuvasti leviävään huumelöyhkään, mikä voi johtaa heidän varttuessaan huumeriippuvuuteen.

Taloyhtiö ei voi tehdä mitään, vaikka tupakointi asunnoissa on taloyhtiön säännöissä kielletty. Poliisikin on voimaton, koska jokainen huumeenkäyttäjä voi tehdä omassa asunnossaan aivan mitä vain haluaa, virkavallan voimatta lain puitteissa puuttua häiriöihin.

Pössyttelijöiden vuokranantaja tukee voimakkaasti häiriöasukkaitensa käytöstä kieltämällä jyrkästi näiden käyttävän huumeita tai polttavan sisällä. Asukkailla saattaa olla yhteys Joensuussa teräasein tehtyyn huumerikollisten välienselvittelyyn, joten heidän häiriöistään liian äänekkäästi valittava naapuri saattaa joutua pelkäämään oman turvallisuutensa puolesta.

Onko olemassa järjestäytynyttä asukasyhdistystoimintaa, tai yleensä mitään tehtävissä huumebilettäjäasukkaiden häiriöille tähän saakka rauhallisessa tavallisessa joensuulaisessa taloyhtiössä?

Huumeenkäyttäjät pois lapsiperheiden naapurustosta!

Kommentoi

Hae Heilistä