Julkaistu    |  Päivitetty 
Rony Ojajärvi

Suurin turvallisuusuhka on lasten pahoinvointi

Aira Pulkkisen mielipidekirjoitus Karjalan Heilissä (30.12.2020) laiminlyö lasten oikeudet ja lietsoo vihaa jo valmiiksi alistetussa ja vaikeassa asemassa olevia äitejä kohtaan.

Hän ei kertaakaan kiinnitä kirjoituksessaan huomiota siihen, että jos äitien ei olisi sallittu palata Suomeen, ei myöskään lapset olisi päässeet Suomeen. Hän puhuu siitä, että Isis kouluttaa lapsista brutaaleita murhaajia. Ei kai hän siis voi kannattaa sitä, että lapset olisi sitten jätetty leiriin?

Nyt sentään suomalaisella yhteiskunnalla ja suojelupoliisilla on mahdollisuus seurata sitä, mitä Isis-ideologiasta vaikuttuneet suomalaiset äidit ja lapset puuhaavat.

Lisäksi laadukkaan sosiaaliturvajärjestelmän avulla sosiaalityöntekijät voivat tukea lasten kehitystä tasapainoisiksi aikuisiksi, eikä Pulkkisen sanavalintoja lainaten ”brutaaleiksi teloittajiksi”.

Näitä mahdollisuuksia ei Pulkkisen ihannoimalla ”länsimaisella yhteiskunnalla” olisi ollut Al-Holin leirissä, jossa äidit ja lapset olisivat jääneet täysin heitteille ja ehkä jopa joutuneet kaupattavaksi hänen kuvaamansa Faridan tarinaan viitaten orjamarkkinoille, hakattavaksi tai raiskattavaksi.

Aira Pulkkisen kirjoitus kärsii myös täydellisestä historiattomuudesta. Onkohan hän tullut miettineeksi sitä, minkä vuoksi Lähi-idässä vastustetaan niin voimakkaasti hänen ihannoimiansa ”länsimaisia arvoja, uskontoa ja oikeusvaltio periaatteita”? Näitä arvojahan juuri ristiretkien muodossa Lähi-itään keskiajalla vietiin.

Se, mitä suulla puhuttiin, teoissa häpäistiin. Kylien ryöstäminen ja polttaminen, alkoholin kohtuuton käyttö ja alueen muslimiväestön törkeä alistaminen ja vahingoittaminen oli valitettavasti kiinteä osa ”länsimaisen yhteiskunnan” ristiretkeä. Varmasti Pulkkinenkin ymmärtää sen, että tällainen vahingonteko jättää jälkensä, varsinkin kun ”länsimaisten arvojen” edistäminen väkivallan avulla ”terrorismin vastaista sotaa” käydessä jatkuu edelleen länsimaisten yhteiskuntien – etunenässä Yhdysvaltojen – johdolla Lähi-Idässä.

Kun valkoinen länsimaalainen murhaa brutaalisti pommilla muslimilapsen äidin ja isän, mitä jää jäljelle? Vihainen, turvaton, surullinen ja pahoinvoiva lapsi, joka on nähnyt suunnattomasti väkivaltaa. Tuollaisen kokeneista lapsista kasvaa terroristeja, jotka vihaavat kaikkea länsimaihin viittaavaa.

Surullisinta Airi Pulkkisen kirjoituksessa on se, että hän ei näe yhteiskuntamme todellisia turvallisuusuhkia.

Suomalaisen alkoholikulttuurin vuoksi miehet juovat, pahoinpitelevät vaimoja ja antavat remmiä lapsille. Lapset ovat entistä pahoinvoivempia ja yksinäisempiä ja he löytävät tuen internetistä, jonka käyttöä vanhemmat eivät valvo. Ja mitä on internetissä? Loputtomasti väkivaltaa, pahoinvointia ja naisten esineellistämistä.

Se, mitä suomalaiset nuoret tekivät Koskelassa koulukiusatulle nuorelle, ilmentää sitä yhteiskunnallista hätätilaa, joka Suomessa nyt on. Ei siis lietsota vihaa äitejä kohtaan, vaan tuetaan heidän vanhemmuuttaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kommentoi

Hae Heilistä