Julkaistu    |  Päivitetty 
Perussuomalainen

Taas on aika vaihtaa perussuomalaispomoa

Minä ja varmasti moni muukin Perussuomalaisten kannattaja on katsellut huolissaan puolueen nykyistä alennustilaa.

Gallupit romahtavat ja puoluejohto vaikuttaa olevan flegmaattisessa horteessa saamaton tai peräti haluton kannatuksen nostoa yrittämään.

He vaikuttavat aivan tyytyväisiltä tähän katastrofaaliseen tilanteeseen.

Oppositiopolitiikkamme on ollut hampaatonta ja yhden aiheen ympärillä pyörivää samaan aikaan, kun hallituksen on onnistunut koota politiikalleen yhä suurempi kannattajajoukko. Mikäli tämä meno jatkuu, voimme unohtaa toiveet seuraavaan hallitukseen osallistumisesta, saati pääministeripuolueen paikasta, siihen kun tarvittaisiin viittä prosenttia suurempi kannatus.

Olemmeko vaihtaneet vain taas uuden pukin kaalimaan vartijaksi, saimmeko taas seteliselkärankaisen urapoliitikon, jolle kansan ääntä tärkeämpi on oman palkkapussi? Meininki alkaa ainakin olla kuin muutama vuosi sitten, jolloin puolueessamme sanoa tasan sen mitä puoluejohto käski, ja kaikki poikkeavat mielipiteet vaiennettiin potkimalla niiden esittäjä pihalle.

Olisikin taas aika ravistella Perussuomalaiset Ruususen unestaan, ja vaihtaa johtajaksi joku joka on halukkaampi haastamaan hallituksen politiikan suoremmin ja agressiivisemmin. Ehdotan, että valitsemme ylimääräisessä puoluekokouksessa uuden johtajan Laura Huhtasaaren, joka voi raikkailla näkemyksillään johtaa Perussuomalaiset taas kasvun polulle.

Kommentoi

Hae Heilistä