Julkaistu    |  Päivitetty 
Lauri Pyykönen, seniori

Pekkalan kartanon tulevaisuus

Kymmenkunta vuotta sitten tein aloitteen kaupunginhallitukselle Pekkalan alueen varaamiseksi virkistyskäyttöön. Silloin vastattiin, että alueen käyttösuunnitelma tulee vireille lähivuosina.

Tämän vuoden aikana on näkynyt merkkejä siitä sekä Karjalaisen uutisoinnissa että Karjalan Heilin mielipiteissä.

Uusin tuon aloitteen äskettäin. Sen pääajatuksena oli, että Pekkalan kartanosta ja sen alueista tehtäisiin niin sanottu virkistyskeidas, joka olisi tarkoitettu kaikenikäisten käyttöön: nuorten ja senioreiden, taloudellisesti eri asemissa olevien ihmisten, puolueista riippumattomien ja eri järjestöihin kuuluvien, toisin sanoen kaikkien ihmisten yhteinen virkistysalue.

Kaupungissamme asuu paljon sellaisia ihmisiä, joilla eri ole vapaa-aikanaan minkäänlaista mahdollisuutta virkistykseen luonnon keskellä. Pekkalan kartano on ihanteellisella paikalla, jonne ihmiset voisivat mennä kävellenkin. Tietysti sinne tarvitaan tarkka toimintasuunnitelma.

Toivon, että ottaisitte kantaa näillä keskustelupalstoilla, varsinkin seniori-ikään ehtineet: eikö olisi kiva viettää aikaa siellä ja vaikkapa paistella makkaraoita tai muuta naposteltavaa turvallisella nuotiolla.

Kommentoi

Hae Heilistä