Julkaistu    |  Päivitetty 
Miira Voutilainen

Voimistelua kaikilla tasoilla!

Haluamme Voimistelu Katajan osalta kommentoida mielipidekirjoitusta ”Älkää tappako liikunnan iloa”.

Totta on, että Kataja on myös kilpaurheiluseura, ja meillä on mahdollista edetä voimistelussa maajoukkuetasolle saakka. Voimistelujaostossa on kuitenkin mahdollista harrastaa teamgymiä ja telinevoimistelua myös omaksi ilokseen, ei-kilpailullisin tavoittein. Alle kouluikäisille ja pienille koululaisille on tarjolla useita ryhmiä, joissa voi aloittaa tämän kaikkia urheilulajeja tukevan harrastuksen.

Iloksemme voimme kertoa, että Katajalla on tänä syksynä tarjota useita uusia ei-kilpailullisin tavoittein toimivia harrasteryhmiä: kaksi ryhmää uusille yli 9-vuotiaille voimistelijoille, oma ryhmä pojille ja jopa kerran viikossa kokoontuva oheislajiryhmä tueksi muiden urheilulajien harrastajille, niin pojille kuin tytöille!

Vaikka ryhmät ovat täyttyneet vauhdilla, useissa ryhmissä on vielä muutamia vapaita paikkoja viikolla 36 alkavaan voimistelukauteen. Siispä tervetuloa kehonhallinnan, voiman, liikkuvuuden ja ketteryyden kehittämisestä eli voimistelusta kiinnostuneet lapset ja nuoret aloittamaan hyvä harrastus koulutettujen valmentajiemme ohjauksessa!

Kommentoi

Hae Heilistä