Julkaistu    |  Päivitetty 
Kansalainen

Mietteitä nykymenosta

Onko Suomessa liian hyvä palvelu turvapaikkaa hakeville, kun he eivät halua lähteä pois. Koska suuri osa hakijoista on nuoria miehiä, niin lopetetaan heidän hyysääminen ja sijoitetaan hakijat asumaan tyhjiksi jääneisiin varuskuntiin, kouluihin tai muihin vastaaviin rakennuksiin.

Ruokailut ym. palvelut on helppo järjestää ja asukkaat hoitavat itse mahdollisimman paljon tarvittavista töistä eikä tarvitsisi olla niin paljon muuta henkilökuntaa.

Poikkeuksen saisivat pienten lasten perheet, joille voisi järjestää yksilöllisempää asumista ja paremmat olosuhteet.

Kun turvapaikanhakijaa ei palvella liian hyvin, hän lähtee täältä ja todelliset turvapaikkaa tarvitsevat jaksavat hakea sitä. Telttakylät ovat täynnä todellisia pakolaisia, mutta he ovat niin köyhiä etteivät voi lähteä etsimään helpompia olosuhteita.

Suomessa omat vanhukset ovat enemmän heitteillä kuin muista maista tulevat elintasopakolaiset. Mennään puolustamaan heidän poistoaan ja häiritsemään poliisin näille annetun työtehtävän suorittamista.

Kun sairas vanhus siirretään halvempaan hoitopaikkaan kauas omasta asuntopaikastaan, hänen omaisensa joutuvat ajamaan pitkiä matkoja käydäkseen katsomassa häntä. Minkään puolueen edustajat eivät puutu tällaiseen törkeään vanhojen ihmisten pompottamiseen, ei näy porukoita estämässä siirtoja. Nykyinen politiikka on täysin karannut suurimmalta osalta edustajilta, kun puhuvat, että kyllä meidän täytyy auttaa huonompiosaisia, vaikka itse elämme velaksi.

Varsinkin vihreiden puheet ja lupaukset ovat aivan utopistisia, kun halutaan saada kannatusluvut nousuun, aivan kuin valtionkassa olisi ehtymätön. Ihmetyttää, miten suomalaiset ovat hurahtaneet heidän mahdottomiin mielipiteisiinsä. Jos pääsevät valtaan, niin tavallinen kansa kyllä syrjäseuduilla huomaa nopeasti, kuinka heitä kohdellaan,

Myös johtajien palkat ja etuudet ovat täysin karanneet nykyisiltä päättäjiltä, kun yhteisistä verorahoista voidaan maksaa aivan huikeita palkkoja, ja johtajat kuitenkin voivat hoitaa sivutehtäviä monissa luottamustoimissa, kun ei ole niin kiire omissa töissä.

Keskustelu Suomen metsien hakkuumääristä ihmetyttää, kun jopa muutamien puolueiden edustajien mielestä ei saa enää rakentaa tehtaita lisää, ettei puuta tarvitse hakata lisää ja aiheuttaa ilmastonlämpenemistä. Maailma pelastuu, mutta suomalaisilta loppuvat työt.

Kommentoi

Hae Heilistä