Julkaistu    |  Päivitetty 
Ei rasisti eikä fasisti,

Maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta

Monet maahanmuuton puolestapuhujat perustelevat maahanmuuttoa monikulttuurisuudella. Kuinka eri kulttuurit toimivat oman kulttuurimme rikastuttajina.

Itsekin pidän kulttuureja suurena rikkautena, joita pitäisi vaalia ja joiden pitäisi antaa luonnollisesti kehittyä omiin suuntiinsa. Elämä maapallolla ylipäätään monissa muodoissaan on äärettömän kiehtovaa ja suojeltavaa sinänsä.

Maahanmuuton puolestapuhujat eivät vain ymmärrä sitä, että maahanmuutto tuhoaa paikallisen kulttuurin lisäksi myös maahanmuuttajien oman kulttuurin. Eli kahden erilaisen kulttuurin tilalle tulee yksi kulttuuri.

Näin olemme tuhonneet kaksi kulttuuria yhden uuden tieltä. Se mitä kaikkia ristiriitoja kulttuurien sekoittumiseen liittyy, on aika hyvin nähtävissä tämän päivän Suomessakin.

Puhumattakaan siitä, mitä alemman elintason maista ylemmän elintason maihin siirtyvät ihmismassat aiheuttavat luonnolle ja maapallon elämän monimuotoisuudelle.

Ikään kuin maapallolla ei jo olisi tarpeeksi kannettavaa meidän länsimaisten ihmisten ökyelintasossa!

Joka hyväksyy tämän päivän pakolaispolitiikan ja maahanmuuton nykyisessä laajuudessaan, hänen täytyy madaltaa omaa elintasoaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hän antaa omasta elintasostaan sen, minkä alemmasta elintasosta tulevan henkilön nostaminen täkäläisen elintason ”minimivaatimuksiin” vaatii.

Se on ehdottoman välttämätöntä, että tasapaino pysyisi edes tällaisena kuin se nyt on!

Jos maahanmuuton puolesta puhuva henkilö ei ole tähän valmis, hän on tekopyhä tuholainen, joka puhuu omaa agendaansa, mutta ei ole kuitenkaan valmis uhraamaan itse asian eteen.

Kommentoi

Hae Heilistä