Kolumni
Julkaistu    |  Päivitetty 
Cirsti

Vinkkejä perussuomalaiselle miehelle

Viime viikolla ilmeni taas, että perussuomalaiset miehet eivät ole saaneet tarpeeksi seksiä. Tämä tuli esiin puolueeseen kytköksissä olevan ajatuspaja Perusteen julkaistua pamfletin nimeltä ”Totuus kiihottaa.” Pamfletin kirjoittaja, filosofi Jukka Hankamäki käyttää siinä termiä ”naisten tyrannia” ja muistuttaa, että naiset harjoittavat pihtauspolitiikkaa, mistä seuraa monenlaista murhetta.

Itse en myönnä juuri pihdanneeni, mutta myönnän kyllä, että perussuomalaiselle miehelle en ole antanut. Keskustalaiselle kyllä, ja demarille ja vasemmistoliittolaiselle ja luultavasti myös vihreälle, ja kerran vahingossa Piraattipuolueen äänestäjälle.

Aloinkin miettiä yhteiskuntavastuun hengessä, että mitä vinkkejä voisin antaa perussuomalaiselle miehelle, jotta hänellä kävisi paremmin flaxi. Lista perustuu omiin mieltymyksiini. Uskallan kuitenkin väittää yli neljännesvuosisadan kokemuksella, että näissä vinkeissä on perää.

 

1. Ole mukava. Tämä on hyvä ja yleispätevä vinkki. Mukava voi olla vaikka olemalla ystävällinen, hymyilemällä, olemalla avulias. Esimerkiksi jos näet talonyhtiön roskakatoksella kivan oloisen naisen, voit pitää hänelle roska-astian kantta ylhäällä. Voit kokeilla samalla hymyillä ja heittää small talkia esimerkiksi säästä.

2. Jos jostakin syystä olet sitä mieltä, että seksin antaminen on naissukupuolen sinuun kohdistuva velvollisuus, pidä tämä ikiaikainen viisaus omana tietonasi. Esimerkiksi baarin pöydässä kovaäänisesti ilmaistuna vaikutus voi olla ei-toivottu.

3. Älä työnnä kieltä naisen suuhun kesken keskustelun, ellei nainen selvästi ole otollinen tämäntyyppiselle limakalvokontaktille.

4. Perehdy feminismiin. Feministit ovat oikeasti usein reiluja ja kivoja ihmisiä, joiden ajatuksena on, että tasa-arvoisempi yhteiskunta on tasa-arvoisempi myös miehille. Sellaisillekin, jotka eivät ole näitä niinkutsuttuja alfauroksia. Ei sillä ettet sinä olisi. Varmaankin olet, ainakin sisimmässäsi.

5. Peseydy säännöllisesti ja jos tykkäät olla todella kovassa humalassa, pyri hankkiutumaan kovaan jurriin vasta myöhemmin illalla, tai jos olet aikeissa hakea seuraa tai menossa treffeille, harkitse olisitko sittenkin kauheassa kännissä mieluummin joku toinen päivä.

 

6. Älä twiittaa, että naisille ei kuulu äänioikeus. Olisi varminta, ettet edes tykkäisi sellaisesta twiitistä. Moni nainen äkämystyy sellaisesta.

7. Hanki naispuolisia ystäviä. Kuuntele naisten ajatuksia. Lue naisten kirjoittamia kirjoja. Naiset ovat ihmisinäkin ihan mukavia monesti.

8. Opettele tykkäämään itsestäsi. Itsestään tykkäävä ihminen on useimmiten kotonaan omassa vartalossaan ja omana itsenään. Sellaisen ihmisen seuraan muutkin hakeutuvat.

9. Sooloseksikin on ihan ookoo. Tiedän, se EI ole sama asia, mutta siitäkin voi olla iloa. Harrasta sitä yksin kotona, äläkä valokuvaa tilannetta ellet ole varma, ettei valokuva lähde pari kaljaa nautittuasi esimerkiksi jollekin näkyvälle feministille joka on joskus ärsyttänyt sinua internetissä.

10. Jos ajattelet, että naisesta voi käyttää nimitystä ”jakojäännös”, tai että kauniit naiset ovat liian koppavia, tai että ulkomaalaisen miehen kanssa seurustelevasta naisesta voi käyttää eri tyyppisiä halventavia nimityksiä, valmistaudu hyväksymään se tosiasia, että elät jatkossakin ilman.

Kommentoi

Hae Heilistä