Kolumni
Julkaistu    |  Päivitetty 
Cirsti

Uusperheeseen rekrytoimassa

Hei, juuri sinä!

Olemme hakemassa organisaation kehittämismielessä uutta jäsentä pieneen mutta dynaamiseen tiimiimme edellisen tiimiläisen siirryttyä kohti uusia haasteita.

Sinulta toivomme

–  Olet kehittämisorientoitunut, joustava ja innovatiivinen osaaja.

–  Asenteesi on positiivinen ja tiimityöhenkinen. Et pelkää painaa pitkää päivää silloin, kun tarpeen on.

–  Ongelmat ovat sinulle haasteita ja näet kaikkialla uusia mahdollisuuksia

–  Asenteesi on positiivinen. Osaat kehittää myös uutta. Kodin pienet remontit eivät hätkähdytä, pikemminkin koet ne palkitsevana tapana viettää vapaa-aikaa.

Me olemme

–  pieni ja dynaaminen porukka (40, 5 ja 3 v)

–  iloisia ja eteenpäinpyrkiviä

–  uskomme tiimimme tulevaisuuteen.

Sinä olet

–  25- 45-vuotias mies

–  työssäkäyvä ja iloinen

–  juoksusi juossut ja valmis asettumaan

–  lapsi- ja eläinrakas, keskusteleva, fiksu ja normaalipainoinen.

Sinulle tarjoamme

–  start up and -henkisen näköalapaikan perhe-elämään

–  luvan lainata vuoden 1994 Opel Asconaa, kunhan tankkaat ja osallistut vakuutusmaksuihin

–  paljon kivaa iloista yhdessäoloa

–  nikkarointitaitoiselle ja luottotiedot omaavalle soveltuvan mahdollisuuden työsuhdeasuntoon

–  pitkäaikaisen sitoumuksen koeajan jälkeen.

Yst. nimim. “Asenne ratkaisee!”

Hakemus:

“Olen kiinnostunut tehtävästä uusperheessänne. Olen reipas ja mukava vapaa herrasmies valmiina uusiin haasteisiin, todellinen ‘harvoin tarjolla’ -tyyppi! Minulla on yli 20 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä hyvin eri tyyppisissä työympäristöissä ulkomaita myöten. Uuden kehittäminen ja trendien aallonharjalla ratsastus ovat minulla ehdottomasti verissä. Dynaaminen olen ehdottomasti, tästä on kirjalliset todisteet neljältä aikaisemmalta työnantajalta sekä käräjäoikeudelta. Lasten kanssa tulen erittäin hyvin toimeen ja olen itsekin lasten tekoon perehtynyt aikaisemmissa työtehtävissäni. Haasteet ovat minulle pelkästään mahdollisuuksia. Olen ehdottomasti asiakaslähtöinen ammattilainen ja sopeudun uudenlaisiin työyhteisöihin aivan yllättävänkin nopeasti. Edellinen työnantajani suorastaan hämmästyi siitä, miten nopeasti olin kotonani hänen sohvallaan! Tuskin olimme tavanneet, kun integroiduin hänen asuntoonsa! Se oli minun paikkani loistaa, vaikka itse sanonkin! Mutta nyt on aika uusien haasteiden, uskon että ammattimiehen on syytä päivittää osaamistaan ja ottaa vastaan uudenlaisia haasteita, ja tarjoamanne tehtävä on suorastaan minulle räätälöity. Tulen mielelläni työhaastatteluun, mitä pikemmin sen parempi, olen nimittäin erittäin motivoitunut, suorastaan tuntuu kiireelliseltä nyt tämä asia. Itse asiassa minulla olisi sopivasti huomenna mahdollisuus lainata pakettiauto, joten voinko tulla haastatteluun jo tänään?

Ystävällisin terveisin nimimerkki ’Huippuosaaja valmiina uusiin haasteisiin’”

Kommentoi

Hae Heilistä