Kolumni
Julkaistu    |  Päivitetty 
Anna Tenhu

Tähtikartta taivaan

Mies, uskotko horoskooppeihin?

Suurin osa vastaa tässä vaiheessa että ei. Ymmärrätte miehet kai, että sillä ei ole mitään merkitystä, mihin te uskotte, sillä naiset uskovat.

Muistatte varmaan Napakymppi-ohjelman, missä neiti X kysyi herroilta heidän tähtimerkkiään? Väärän merkin alle syntyneillä poloisilla ei ollut mitään saumoja, jos neiti koki, että vesimerkki pyrkisi vain tukahduttamaan hänen tulensa.

Ajatellaan, että mies yrittää tehdä vaikutusta naiseen. Nainen arvioi miehen fyysiset ominaisuudet ja skannaa miehen potentiaalin suvun jatkamisen suhteen, usein tiedostamattaan.

Koska emme ole eläimiä, täytyy luonteidenkin natsata yhteen. Naiset käyttävät luonneskannaukseen aurinkoradan merkkejä, joita on käytössä 12, jokaiselle kuulle omansa. Nainen kuuntelee, mitä miehellä on sanottavana, ja luo ensimmäiset oletuksensa miehen horoskoopista.

Onko tuo viehättävä mies vaaka, vaa'at kun ovat niin esteettisiä. Toisaalta juttujen perusteella voisi olla leijona, sen verran itsekeskeiseltä vaikuttaa. Jos paljastuu että se on rapu, niin sellaista mustasukkaista hullua ei kestä kukaan, sitä paitsi juuri pääsin edellisestä ravusta eroon.

Kun nainen kysyy miehen horoskooppia ensi tapaamisella, tarkoittaa se sitä, että nainen on etukäteen selvittänyt itselleen jo hänelle sopivimmat aurinkomerkit, ja hylkää automaattisesti hänelle sopimattomat. Tulinen oinas-tyttö toivoo rinnalleen toista tulimerkkiä, ja pettyy karvaasti, kun viereen parkkiintuu ”ihan varmasti pitkästyttävä kauris”.

Miehet, älkää siis missään olosuhteissa paljastako tapaamallenne naisille horoskooppianne, paitsi jos olette itse perehtyneet astrologiaan.

Selvittäkää ainakin sen verran, mitä tarkoittavat tuli, ilma, maa ja vesi -merkit, se on oman etunne mukaista. Muuten joudutte tyytymään mielikuvituksettomiin naisiin, joiden mielestä vaaka on vain laite jolla punnitaan, ja rapu on äyriäinen. Kuka sellaisen ankeuttajanaisen nyt edes haluaisi?

Valmistautukaa seuraavaan kertaan siis huolella, että voitte vastata mielestään ”väärän merkkiselle” daamille seuraavaa: Vaikka astrologit väittävät, että meikämandoliinille eivät sovi tuli-merkin naiset, niin itse koen tulevani parhaiten juttuun juuri heidän kanssaan, ne kun saavat tällaisen ilmamerkin suorastaan räjähtämään.

Voisinpa vaikka vannoa, että nainen kokee teidän poikkeuksellisen sentimentaaliseksi timantiksi, josta täytyy ottaa selvää.

Ja nainen pääsee toteamaan ystävilleen, että tapasin juuri erään kalojen merkkisen miehen, joka ei ollut yhtään saamaton. Liekö sen nouseva merkki ollut sitten leijona?!

Kommentoi

Hae Heilistä