Julkaistu 

Palkitut: Heilin Hannojen heittäytyminen toi voiton juttukilpailussa

Hanna Käyhkö (vasemmalla) ja Hanna-Mari Lappalainen yhdistivät voitokkaasti uutista ja reportaasia. Pasi Huttunen Hanna Käyhkö (vasemmalla) ja Hanna-Mari Lappalainen yhdistivät voitokkaasti uutista ja reportaasia.

Karjalan Heilin Hanna-Mari Lappalaisen ja Hanna Käyhkön 30.10.2021 julkaistu juttu Pyörävarkaan jäljillä voitti kaupunkilehtien juttukilpailun 2. sarjan, jossa ratkaisevaa oli tekstin voima.
Sarjan tuomarin, Kangasalan Sanomien päätoimittaja-toimitusjohtajan Heli Keskisen mukaan juttu yhdistelee kiinnostavasti ja koukuttavasti uutista ja reportaasia:

Se nostaa esiin yhteiskunnallisen ongelman poliisien resurssien riittävyydestä tavalla, joka takuulla pitää lukijan otteessaan. Toimittajat heittäytyvät jutun tekoon persoonallaan, ja se lisää artikkelin omaleimaisuutta. Kaiken kruunaavat taitava kirjoitustyyli ja tarinankerronta.

Sarjan toisen palkinnon sai Länsiväylän Mikko Välimaa. Kolmanneksi sijoittui Koti-Kajaanin Tiina Suutari.

Uutismedian liiton järjestämässä kilpailussa Vuoden 2022 kaupunkilehdeksi valittiin oululainen Forum24. Toiseksi sijoittui Uusi Rovaniemi, ja kolmannen sijan sai Koti-Kajaani. Myös Karjalan Heili oli viiden finalistin joukossa. Kaupunkilehtikilpailuun osallistui 28 lehteä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä