Julkaistu    |  Päivitetty 
Eila Karkinen

Nautiskelukylpylä Kimmel Spa avataan 18. heinäkuuta

Uudessa spassa on keskitytty rentouttavaan tunnelmaan. Eila Karkinen Uudessa spassa on keskitytty rentouttavaan tunnelmaan.

Kylpylä: Spahan kuuluu muun muassa usean altaan allasosasto saunoineen. Allasosasto avataan yleisölle maanantaina 18.7.2022.

Sokos Hotel Kimmel avaa uudistetun kylpyläosastonsa maanantaina 18. heinäkuuta. Pohjakerroksessa sijaitsevaan allasosastoon kuuluvat poreallas, kylmäallas, höyrytakka, ääniä ja valoja sisältävä elämysallas sekä jalkakylpyalue. Spa-alueella on lisäksi erillinen kuntosalialue.
Saunaosastoon kuuluvat sekä tavallinen sauna että höyrysauna. Osastolla on myös kolmas sauna, jonka voi vuokrata omalle seurueelleen. Kokonaisuudessaan osastolle mahtuu 30–40 henkilöä. Suunnittelussa on keskitytty esteettömyyteen, ja sekä osasto että altaat ovat saavutettavissa pyörätuolilla. Myös allergisoivia pesuaineita on pyritty välttämään.
– Yksityissauna sopii hyvin esimerkiksi polttariporukoiden ohjelmaan tai kokousvieraiden virkistäytymiseen, kertoo hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

Kimmelin matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kannisen mukaan tavoitteena on tarjota hemmotteleva kokemus usein vieraileville liikematkaajille.
– Olemme itse hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Vanhan allasosaston tilalla on nyt lisää saunatilaa, jota asiakkaatkin ovat toivoneet, iloitsee Kanninen.
– Pyrkimyksenämme on houkutella erityisesti kaupunkilomalaisia ja Joensuussa asuvia vieraita.
Kylpylän on suunnitellut Jaakko Puro, joka on myös Sokos Hotel Bomban takana. Kimmel kävi vuonna 2021 läpi mittavan, 20 miljoonaa euroa maksaneen uudistuksen, jonka myötä avattiin uusia sviittejä, kokoustiloja ja terassi.
Yhdessä Bomban ja Kolin kanssa Kimmel muodostaa kolmen pohjoiskarjalalaisen kylpylähotelliin kolmikon.
Hotellissa majoittuville spa on käytössä joka päivä kello 10–22. Hotellin ulkopuolisille vieraille kylpylä on käytettävissä joka päivä kello 10–15. Perjantaisin ja lauantaisin kylpylä on kello 18 jälkeen käytössä vain 18 vuotta täyttäneille.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä