Julkaistu    |  Päivitetty 
Hanna-Mari Lappalainen

Yritykset: Yhteisöllisyys on keskiössä uudistetussa Amarillossa – "Haluamme Amarillon olevan viikonlopun alkuillan place to be"

Suomen kaikki 32 Amarillo-ravintolaa on uudistettu ulkoasultaan samantyylisiksi. Hanna-Mari Lappalainen Suomen kaikki 32 Amarillo-ravintolaa on uudistettu ulkoasultaan samantyylisiksi.

Amarillo on uudistettu täysin: paitsi että ravintolan ulkoasu on kokenut täydellisen muodonmuutoksen, on myös ravintolan konsepti laitettu uuteen uskoon.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Outi Pohjorannan mukaan uudistetussa Amarillossa yhdessä olemisen kokemus on keskiössä, mikä näkyy myös ruokalistassa: tarjolla on paitsi klassisia burgereita, burritoja ja fajitaksia, myös liuta jaettavia annoksia.

– Amarillon ruoka- ja drinkkilistalla panostamme tuoreisiin raaka-aineisiin. Me esimerkiksi keitämme kaikki drinkeissä käytettävät makusiirapit itse. Vieraiden yksilölliset valinnat otetaan huomioon, ja vegeannoksia tuodaan listalle lisää, Pohjoranta kuvailee.

Yhteisöllinen kokemus korostuu uudessa The Table -illalliskonseptissa: ravintolan keskellä sijaitsevassa pöydässä tarjoillaan 6–8 hengen ryhmille kahdentoista lajin illallinen juomineen ja ohjelmanumeroineen.

– The Tablen vieraita palvelevat oma kokki eli Cheftainer sekä viihdyttäjä eli Entertainer, jotka tuovat pöytään yllätyksellisiä ja näyttäviä ruokalajeja yhteisesti jaettaviksi, Pohjoranta kertoo.

Ohjelmanumeroita Pohjoranta ei paljasta, mutta vinkkaa, että ravintolan seinustalla komeileva onnenpyörä voi liittyä asiaan. Kokonaisuuteen kuuluvat myös esimerkiksi pöydässä liekitettävät ruoat, ja juomat saatetaan tuoda pöytään savuavilla kottikärryillä.

– Haluamme Amarillon olevan viikonlopun alkuillan place to be. Monet voivat mieltää ketjujen ravintolat tylsiksi, mutta meidän tavoitteemme on olla Joensuun kiinnostavin ravintola. Mietimme henkilökunnan kanssa joka viikko palaverissa, kuinka palvelukokemusta voitaisiin kehittää entistä paremmaksi, Pohjoranta kertoo.

Uudistettu Amarillo on ollut avoinna nyt vajaat kaksi viikkoa, ja Pohjorannan mukaan kysyntää on riittänyt.

– The Table on itse asiassa loppuunmyyty heinäkuun loppupuolelle saakka, eli kiinnostusta on selvästi ilmassa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä