Julkaistu    |  Päivitetty 
Hanna Käyhkö

El Capitan aukeaa taas

Ravintoloitsija Karina Sältingin luotsaama El Capitan avattiin vuosi sitten. Ravintolan sisustus on tarkkaan rakennettu meksikolaista tunnelmaa hakien. Kuva: Jarno Artika Ravintoloitsija Karina Sältingin luotsaama El Capitan avattiin vuosi sitten. Ravintolan sisustus on tarkkaan rakennettu meksikolaista tunnelmaa hakien. Kuva: Jarno Artika
Joensuun Teatteriravintolan kellaritiloihin vuosi sitten avattu El Capitan avaa jälleen ovensa kesätauon jälkeen tämän viikon perjantaina.

Alun perin pop up -ravintolaksi kaavailtu meksikolainen ravintola on nyt päätetty vakinaistaa pysyväksi ravintolaksi teatteriklubin tiloihin.

– Viime syksy ja talvi olivat El Capitanissa todella vilkasta aikaa, joten oli helppo päätös avata ravintola uudelleen, ravintolapäällikkö Pekka Koivula kertoo.

– Teemme nyt El Capitanista pysyvän ravintolan, mutta tulevaisuudessakin jaamme ravintolavuotta niin, että kesällä keskitymme Viinipihaan ja artesaanipitsoihin, ja talvella on meksikolaisen ruuan aika.

Kesätauon aikana El Capitaniin on tehty pientä pintaremonttia. Tilaa on myös laajennettu yhden huoneen verran.

– Muokkasimme myös ruokalistaa hieman, mutta edellisen listan tavoin idea on tacoissa ja aidoissa meksikolaisissa mauissa, Koivula kertoo.

El Capitan on auki viikonloppuisin perjantaina ja lauantaina kello 17 alkaen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä