Julkaistu 

Joensuun Elli ja Upeart käynnistävät taidekilpailun – voittaja tekee muraalin Länsikadulle

Länsikatu 18:n seinään toteutettiin seinämaalaus myös vuonna 2018. Kimmo Kirves Länsikatu 18:n seinään toteutettiin seinämaalaus myös vuonna 2018.

Joensuun opiskelija-asunnot Joensuun Elli ja Upeart käynnistävät taidekilpailun, jonka voittaja toteuttaa seinämaalauksen Joensuun Länsikadulle. Taiteilijaa tai taiteilijaryhmää etsitään portfolion ja sanallisen teosidean yhdistelmähaulla, joka on auki 20.4.–9.5.

Voittaja toteuttaa teoksen Joensuun Ellin Länsikatu 18:ssa sijaitsevan yhteisöllisen opiskelija-asuintalon julkisivuun tulevan kesän aikana. Kilpailun järjestäjät huomioivat ehdotusten arvioinnissa sen, miten teoksen sijoituspaikan luonne on otettu teosideassa huomioon.
Voittajaluonnoksen mukainen teos toteutetaan nelikerroksisen asuinrakennuksen päätyseinään.

Kilpailun järjestäjät tilaavat vähintään yhdeltä ja korkeintaan kolmelta osallistujalta luonnoksen, joista maksetaan 1 000 euron luonnospalkkio. Kilpailun järjestäjät kustantavat luonnostilausten yhteydessä myös tutustumiskäynnin kohteeseen. Toteutettavaksi valitun voittajaluonnoksen toteuttamisesta maksetaan 6 000 euron suuruinen taiteilijapalkkio. Toteutuksen käytännönjärjestelyistä, kuten tarvittavien välineiden hankinnasta, vastaa Upeart.

Tarkemmat tiedot kohteesta ja käytännönjärjestelyistä sekä kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.upeart.com/taidekilpailu.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä