Julkaistu    |  Päivitetty 

Joensuulle perustetaan uusi matkailusivusto

Joensuun kaupunki rakentaa Joensuun seudun matkailulle uutta verkkoportaalia, joka kokoaa matkailuun liittyvät palvelut yhden osoitteen alle.

Verkkosivusto on nimeltään VisitJoensuu.fi ja se avautuu kesäkaudeksi.

Kaupunki toivoo, että yrittäjät ja eri matkailupalveluiden toimijat lähtevät reippaasti mukaan kokoamaan seudun palvelutarjontaa yksiin kansiin.

Majoitus- ja ravitsemisliikkeiden lisäksi sivusto tulee pitämään sisällään muun muassa shoppailupaikat, liikuntapalvelut, museot, kirkot ja tapahtumat.

Sivustolle aiotaan koota myös Joensuun kokous- ja juhlatilat sekä catering-palvelut.

– Matkailusivustoa ei ole Joensuulla aiemmin ollut, ja nyt meidän tarkoituksemme onkin tehdä komea ja kattava palvelusivusto kerralla kuntoon, kertoo Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Ajattelemme palvelukenttää laajasti, ja toivomme mukaan kaikki alueen toimijat, jotka matkailusta tavalla tai toisella hyötyvät. Hotellien lisäksi näemme matkailutoimijoina niin lounasravintolat kuin kuntosalitkin.

Yrityksen tai kohteen mukanaolo sivustolla on maksutonta. Myös tietojen ylläpitäminen tehdään helpoksi, sillä toimija pystyy itse päivittämään palvelunsa tietoja.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä