Julkaistu 

Tiina Karinkanta aloittaa Joensuun keskustan K-Citymarketin kauppiaana kesäkuussa

Tiina Karinkanta aloittaa Joensuun keskustan K-Citymarketin kauppiaana kesäkuussa Mikko Makkonen

Tiina Karinkanta aloittaa 1. kesäkuuta 2021 Joensuun keskustan K-Citymarketin kauppiaana, K-ryhmä tiedottaa. Nykyiset kauppiaat Sirpa ja Rauno Törrönen jäävät eläkkeelle toukokuun lopussa.

Tiina Karinkanta siirtyy Joensuun keskustan K-Citymarketiin K-Supermarket Rokkalasta Mikkelistä, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2017. Karinkanta on paluumuuttaja: ennen K-Supermarket Rokkalaa hän on ollut kauppiaana Joensuussa sekä K-Market Reijolassa että jo sulkeutuneessa K-Supermarket Metropolissa. K-Citymarket Joensuu on näin ollen kauppiaan neljäs kauppapaikka.

– Lähden Joensuun keskustan K-Citymarketin kauppiaaksi todella hyvällä ja innostuneella mielellä. On erityisen hienoa päästä kauppiaaksi juuri tähän kauppaan, sillä oma kaupallisen alan urani on alkanut juuri kyseisestä kaupasta: toukokuussa eläkkeelle jäävä kauppias Rauno Törrönen palkkasi minut töihin vuonna 1999. Työskentelin K-Citymarketissa alkuun opintojeni ohessa kaikkiaan kuuden vuoden ajan, Karinkanta kertoo.

Törrösten kauppiasura päättyy päivälleen 23 vuotta alkamisensa jälkeen: Törröset aloittivat kauppiaina 1. kesäkuuta 1998. Törröset tekivät koko kauppiasuransa saman katon alla.

– Haluamme kiittää erityisesti kanta-asiakkaitamme ja henkilökuntaamme kuluneista vuosista ja kaikesta siitä, mitä vuosien aikana on saatu aikaan. Jäämme eläkkeelle hyvällä mielellä, kun tiedämme, että kauppa jää oikein hyviin käsiin. Toivotamme Tiinalle onnea ja menestystä K-Citymarket-kauppiaana, Törröset sanovat.

Uuden kauppias kertoo tavoitteekseen panostaa kaupassa jatkossa muun muassa erikoisruokavalioiden mukaiseen tarjontaan, kuten kasvis- ja vegaaniruokaan.

Joensuun keskustan K-Citymarketin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä