Julkaistu    |  Päivitetty 

Joensuussa on vuoden McDonald’s-ravintola

Joensuussa on vuoden McDonald’s-ravintola Juha Inkinen

Joensuun McDonald’s on valittu vuoden McDonald’s-ravintolaksi. Ravintola nousi parhaaksi Suomen 66 McDonald’s-ravintolan joukosta.

– Noin 70 henkilöä työllistävä Joensuun McDonald’s-ravintola on osoittanut esimerkillistä toimintaa myynnin sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä, valintaa perustellaan McDonald'sin tiedotteessa.

Ravintolan omistaa McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari, ja sen ravintolapäällikkönä työskentelee Marika Pekkarinen. Apulaisravintolapäällikkönä toimii Mirva Pölönen.

– Joensuun McDonald’sissa kohtaavat erinomainen laatu, palvelu ja siisteys. Tässä ravintolassa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät. On upea nähdä, miten ravintolan henkilökunta on yhdessä kehittänyt ravintolaa ja sen asiakaspalvelua ja päässyt upeisiin tuloksiin, vaikka vuosi 2020 oli ravintoloillekin monella tapaa vaikea, toteaa Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

– Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman meidän mahtavaa henkilökuntaa ja heidän tekemisen meininkiään. Erityisesti haluan kiittää Mirvaa ja koko päällikköjoukkuetta saavutuksesta, sanoo ravintolapäällikkö Marika Pekkarinen.

Palkitun ravintolan omistaja Ari Taivalsaari omistaa 13 McDonald’s-ravintolaa kahdeksalla eri paikkakunnalla: hänen omistuksessaan ovat Oulun, Kempeleen, Rovaniemen, Jyväskylän, Kuopion, Joensuun, Lahden ja Hollolan McDonald’s-ravintolat.

Taivalsaaren ura McDonald’s-yrittäjänä alkoi vuonna 1998, kun hän osti McDonald’s-ravintolan isältään. Taivalsaari on palkittu Vuoden McDonald’s -yrittäjänä neljästi, ja hän on saanut myös McDonald’s-yrittäjänä kansainvälisen tunnustuspalkinnon vuonna 2018.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä