Julkaistu    |  Päivitetty 

Useita tartuntoja ja koronavirukselle altistumisia Joensuussa – altistumispaikat kootusti Siun soten verkkosivuilla

Useita tartuntoja ja koronavirukselle altistumisia Joensuussa – altistumispaikat kootusti Siun soten verkkosivuilla Juha Inkinen

Siun soten toiminta-alueella varmistui keskiviikon 18. marraskuuta aikana viisi uutta koronavirustartuntaa, joihin liittyy mahdollisia altistumisia muun muassa liikuntapaikoissa ja ravintoloissa perjantain ja lauantain 13.–14. marraskuuta aikana. Kaikki altistumistilanteet ovat tapahtuneet Joensuussa. Tiedot on koottu Siun soten verkkosivuille www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat, jonne jatkossa kootaan ajantasainen tieto altistumispaikoista ja -ajoista.

Nyt tiedossa olevia altistumisia on tapahtunut viime torstaina keskustan Kuntokeskus Energyssä, perjantaina ravintola Fah Sai Thai Kitchenissä ja Sokoksen Hesburgerissa sekä lauantaina Tulliportinkadun koulun Sykettä-ryhmäliikuntatunnilla, Rantakylän Kuntokeskus Energyssä, Jet Set -baarissa ja Pizza Masterissa. Samassa paikassa samaan aikaan asioineiden henkilöiden tulee tarkkailla oireitaan ja ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon lievissäkin oireissa.

Siun sote julkaisee sivuillaan tiedot sellaisista julkisista altistumispaikoista, joissa kaikkia altistuneita ei pystytä nimeämään ja henkilökohtaisesti tavoittamaan. Jos kaikki altistuneet ovat tiedossa ja heihin on oltu suoraan yhteydessä, ei tällaista altistumispaikkaa päivitetä listalle.

Listaa altistumispaikoista päivitetään säännöllisesti ja listalta poistetaan ne paikat, joiden altistumisvaarasta on kulunut yli kymmenen päivää. Listaukseen päivitetään tiedot, jotka ovat Siun soten jäljitystiimin tiedossa ja varmistettuja.

 

 

// Juttua muokattu 19.11.2020 kello 10.48: altistuminen tapahtunut Sykettä-ryhmäliikuntatunnilla.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä