Julkaistu    |  Päivitetty 
Hanna-Mari Lappalainen

Karjalan Heili on kymmenen parhaan joukossa Vuoden kaupunkilehti -kilpailussa

Karjalan Heili on valittu kymmenen parhaan joukkoon Sanomalehtien Liiton Vuoden kaupunkilehti -kilpailussa. Sanomalehtien Liitto tiedotti asiasta tänään maanantaina.

Kilpailun voittaja julkistetaan 12. marraskuuta virtuaalisessa Suuri Lehtiviikko -tapahtumassa. Lehtien kolmen kärjen lisäksi palkitaan parhaat kaupunkilehtijutut kahdessa sarjassa.

– On hienoa päästä taas palkitsemaan kaupunkilehtien parhaimmisto. Tänä poikkeuksellisena vuonna luotettavan, faktapohjaisen journalismin tarve ja paikallisen uutismedian merkitys on kasvanut entisestään, Sanomalehtien Liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen sanoo.

– Kärkikymmenikössä tulee hyvin esiin kaupunkilehtien moninaisuus ja niiden tärkeä rooli omassa yhteisössään ja demokratiassa. Kaupunkilehdet ovat lähellä yleisöään ja pitävät alueen asukkaat ajan tasalla niin ruohonjuuritason toiminnasta kuin kunnallisesta päätöksenteosta, Hannikainen jatkaa.

Sanomalehtien Liiton järjestämään kaupunkilehtikilpailuun voivat osallistua liiton jäsenlehdet. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 28 lehteä. Arvioinnista vastasivat edellisvuosien tapaan Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijat yhdessä kahden alan ammattilaisen kanssa. Yleisöllä on mahdollisuus veikata voittajaa 8. marraskuuta saakka kaupunkilehtikilpailun finalistien joukosta osoitteessa www.sanomalehdet.fi/kaupunkilehtikilpailu-veikkaus.

Suuren Lehtiviikon aikana palkitaan myös paikallislehtien parhaimmisto.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä