Julkaistu    |  Päivitetty 
Hanna Käyhkö

Kansalaisopisto palaa kohti normaalia

Kansalaisopistossa opiskellaan monenlaisia taitoja. Vuosi sitten syksyllä alkanut lasten ja vanhempien yhteinen puutyökurssi oli varsin suosittu. Kansalaisopistossa opiskellaan monenlaisia taitoja. Vuosi sitten syksyllä alkanut lasten ja vanhempien yhteinen puutyökurssi oli varsin suosittu.
Joensuun seudun Kansalaisopisto jatkaa syksyllä lähiopetusta. Kansalaisopisto joutui keväällä keskeyttämään kaikki kurssinsa koronapandemian vuoksi.

Nyt uuteen kauteen lähdetään noudattaen valtioneuvoston hygienia- ja turvallisuusohjeita.

– Kurssien opiskelijamaksimit on mitoitettu tilojen mukaan turvavälien mahdollistamiseksi ja jokaisesta opetuspaikasta löytyy käsihuuhdetta, useista myös käsienpesumahdollisuus, sanoo Kansalaisopiston vs. rehtori Outi Krohns.

–  Opettaja ohjeistaa asiakkaita turvallisesta asioinnista ja kun yhdessä noudatamme annettuja ohjeita, teemme kursseille osallistumisesta mahdollisimman turvallista.

Outi Krohns aloitti Joensuun seudun Kansalaisopiston vs. rehtorina tällä viikolla. Hän työskentelee viransijaisena ensi vuoden loppuun asti.

Alkanut lukuvuosi eletään varautuen erikoisjärjestelyihin.

– Kohennamme nyt etäopetuksen valmiuksia siltä varalta, että syksyllä rajoitukset tiukentuvat taas.

Syksyn kursseille ilmottautuminen alkaa torstaina–. elokuuta.

– Aiempina vuosina olemme porrastaneet ilmoittautumisia, mutta tänä vuonna ilmottautuminen alkaa kaikille kursseille samaan aikaan.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä