Julkaistu 

Carelicum on suljettuna viikonlopun

Yleisö pääsee Carelicumiin vielä perjantaina ja uudestaan taas maanantaina. Jarno Artika Yleisö pääsee Carelicumiin vielä perjantaina ja uudestaan taas maanantaina.

Pohjois-Karjalan museo Hilman ja Carelicumin palvelut suljetaan poikkeuksellisesti viikonlopuksi. Museossa havaittiin torstaina vesivahinko, jonka vuoksi perusnäyttely jouduttiin sulkemaan ensin osin ja perjantaista 24. heinäkuuta lähtien kokonaan. Museo tiedottaa perusnäyttelyn avaamisesta uudelleen heti, kun se on mahdollista.

Perjantaina Carelicumin palvelut sekä museon vaihtuva näyttely Kadonnut kinnas ja muita tarinoita ovat vielä avoinna normaalisti. Näyttelyyn voi päivän aikana tutustua maksutta. Vaihtuva näyttely on avoinna 2. elokuuta saakka arkisin, minkä jälkeen alakerrassa alkaa suunnitellusti näyttelynvaihto. Näyttelyn viikonlopun aukiolosta tiedotetaan erikseen.

Carelicumin palvelut ovat myös maanantaista alkaen avoinna. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan tilanteen kehittyessä. Mukulakatu on edelleen toistaiseksi suljettu koronatilanteen vuoksi.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä