Julkaistu 

Vähävaraisten perheiden lapsille kerätään taas koulureppuja

Vähävaraisten perheiden lapsille kerätään taas koulureppuja Minna Raitavuo

HOPE ry ja OP Ryhmä keräävät taas heinäkuun ajan koulureppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille. Pohjois-Karjalassa reppukeräyksessä on yhteistyössä myös Siun sote. Kampanja alkaa keskiviikkona 1. heinäkuuta ja jatkuu 31. heinäkuuta asti.

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen koulutien aloittajalle. Penaaliin lahjoittaja voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen. Lahjoituksen voi tuoda OP Pohjois-Karjalan Joensuun, Juuan, Kesälahden, Lieksan tai Nurmeksen konttoriin. Pankkikonttorien lahjoituspisteillä voi myös kirjoittaa terveisensä repun saajalle reppuun sujautettavalle kortille. Lahjoittaminen on mahdollista myös postitse lähettämällä reppu osoitteeseen OP Pohjois-Karjala, Koskikatu 9, 80100 Joensuu.

Osuuspankki toimittaa lahjoitukset paikalliselle HOPE ry -toimintaryhmälle ja Siun soten sosiaalipalveluille, jotka lajittelevat ja jakavat reput ja koulutarvikkeet elokuun alussa suoraan koulutietään aloittaville.

Pohjola Vakuutus osallistuu myös keräykseen lahjoittamalla jokaisen koulutien aloittajan reppuun led-valon toivottamaan turvallista koulutietä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä