Julkaistu 
Aimo Salonen

JoMa saa KooKoosta sopivan ulkopuolisen toimitusjohtajan

Jonne Kemppaisen (vasemmalla), Joni Nousiaisen ja Matti Lindholmin näkemykset JoMan roolista alueellisena vaikuttajana kuulostivat tiedotustilaisuudessa kovin yhteneväisiltä. Taustalla seuran sisällöntuottaja Joona-Pekka Hirvonen keskittyy omaan työhönsä. Jonne Kemppaisen (vasemmalla), Joni Nousiaisen ja Matti Lindholmin näkemykset JoMan roolista alueellisena vaikuttajana kuulostivat tiedotustilaisuudessa kovin yhteneväisiltä. Taustalla seuran sisällöntuottaja Joona-Pekka Hirvonen keskittyy omaan työhönsä.

Joensuun Maila saa uuden toimitusjohtajan Kouvolasta ja jääkiekkopiireistä. Liigaseura KooKoon myynti- ja viestintäpäällikön tehtävistä tuleva Matti Lindholm aloittaa Jonne Kemppaisen seuraajana virallisesti lokakuun alussa, mutta seuran palveluksessa hän aloittaa jo ensi keskiviikkona, 1. heinäkuuta.

– Matti kulkee Jonnen kanssa käsi kädessä nämä kolme kuukautta ja ajaa itseään sisään uuteen tehtävään, Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Joni Nousiainen totesi torstain tiedotustilaisuudessa.

Tiedotustilaisuudessa oli kovin yhtenäinen henki. Niin Nousiainen, Kemppainen kuin Lindholmkin puhuivat paljon yhteisöllisyyden voimasta ja siitä, että JoMan on oltava vahva alueellinen vaikuttaja muuallakin kuin pesäpallokentällä.

– Olimme KooKoossa edelläkävijöitä yhteisöllisyydessä, ja monia asioita voi monistaa suoraan liigaorganisaatiosta. Järjestimme Kouvolassa muun muassa pelikauden ulkopuolella jäähallissa yksipäiväisen festivaalin, ja johonkin vastaavan Kerubi Stadion tarjoaa hyvät mahdollisuudet, Lindholm totesi.

Jonne Kemppainen huomautti, että pesäpallopiirien ulkopuolelta tulevana Lindholm tuo JoMaan oikeanlaista ulkopuolista kriittisyyttä, jolta odotetaan hyviä vaikutuksia seuran kehittymiseen.

27-vuotias Lindholm itse kertoi yhdeksi Joensuuhun siirtymisensä syyksi sen, että kuuden ja puolen vuoden KooKoo-vaiheen jälkeen oli aika siirtyä johonkin uuteen.

– Vaihto tekee välillä hyvää, vanha työ alkoi pyöriä jo samojen asioiden parissa. JoMaan tulen sillä mielellä, että en minä täältä ihan heti ole lähdössä pois.

Lindholm sanoo lähtevänsä intoa täynnä jatkamaan työtä, jota JoMassa on tehty jo pitkään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

– Pystyn hyödyntämään myös niitä kontakteja, joita minulle tuli jääkiekon liigavuosien aikana.


JoMan miesten superpesisjoukkue aloittaa sarjakautensa torstaina 2. heinäkuuta, jolloin Mehtimäelle saapuu JoMan menestystarinaa pitkään rakentaneen Tuomas Jussilan nykyinen seura Imatran Pallo-Veikot. Ennakkojuttu julkaistaan Karjalan Heilissä keskiviikkona 1. heinäkuuta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä