Julkaistu    |  Päivitetty 

Vesikko avautuu heinäkuun ensimmäisenä maanantaina

Rantakylän uimahalli avattiin kuntalaisille 8. kesäkuuta tietyin rajoituksin ja tavallista suppeammilla aukioloajoilla. Kuukautta myöhemmin Rantakylän uimahalli menee kiinni ja Virkistysuimala Vesikko jatkaa toimintaansa Rantakylän uimahallista tutuilla ehdoilla maanantaista 6. heinäkuuta lähtien.

Virkistysuimala Vesikko on yleisölle avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 8.30–16 ja tiistaisin ja torstaisin kello 11.30–19 välisen ajan. Lipunmyynti päättyy tuntia ennen ja altaasta tulee poistua 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Aamun ensimmäinen puolitoistatuntia (kello 8.30–10) on tarkoitettu riskiryhmään kuuluville.

Urheiluseurat käyttävät uimahallia vain yleisövuorojen ulkopuolella. Kyseiset aukioloajat ovat voimassa 6.7.–6.8.2020 välisen ajan. Perjantaina 7.8. Vesikko on suljettu henkilöstön koulutustilaisuuden vuoksi.

Vesikon saunat, kuntosali ja kahvio eivät ole käytössä eikä ohjattua ryhmätoimintaa pidetä. Myöskään uima-asuja ja pyyheitä ei vuokrata ulkopuolisille.

Riittävien turvavälien säilyttämiseksi uimahallin yleisömäärää on rajoitettu siten, että naisten ja miesten pukuhuoneissa voi kummassakin olla korkeintaan 40 henkilöä yhtä aikaa. Uimahallihenkilökunnan lisäksi tämä tarkoittaa maksimissaan 80 henkilöä. Turvavälien lisäksi uimahalleissa kiinnitetään erityistä huomiota hygienian säilyttämiseen.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä