Julkaistu    |  Päivitetty 

Hassisen Koneen keikat siirtyvät ensi vuodelle

Hassisen Koneen keikalle jonotettiin lippuja marraskuun harmaudessa hartaasti. Nyt liput siirtyvät automaattisesti ensi vuodelle. Kuva: Marko Puumalainen Hassisen Koneen keikalle jonotettiin lippuja marraskuun harmaudessa hartaasti. Nyt liput siirtyvät automaattisesti ensi vuodelle. Kuva: Marko Puumalainen
Hassisen Koneen paluukeikat siirtyvät koronakriisin vuoksi kesälle 2021. Rivinsä uudelleen kokoava yhtye esiintyy Joensuun Kerubissa viiden keikan voimin tiistaista lauantaihin 22.–26. kesäkuussa 2021. Alkuperäiskokoonpanossaan Ismo Alanko (laulu, kitara), Reijo Heiskanen (kitara, laulu), Jussi Kinnunen (basso, laulu) ja Harri Kinnunen (rummut) esiintyvän yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen toteutuu Seinäjoella heinäkuun alussa 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla.

Hassisen Koneenpaluukeikkojen huipennus koetaan Tampereen Ratinan stadionilla toteutuvassa konsertissa lauantaina 7. elokuuta, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.

– Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesäkuussa 2021, lupaa yhtye.

Hassisen Koneen keikoille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Halutessaan lipun voi myös palauttaa, kerrotaan Kerubista.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä