Julkaistu 

Start Me Up -liikeideakilpailuun saatiin yli 140 liikeideaa

Kilpailun pääpalkinto on 20 000 euroa sekä toimitilat käyttöön vuodeksi Tiedepuistosta. Hanna Käyhkö Kilpailun pääpalkinto on 20 000 euroa sekä toimitilat käyttöön vuodeksi Tiedepuistosta.

Maaliskuun lopussa päättyneeseen, vuosittain järjestettävään Start Me Up -liikeideakilpailuun jätettiin tällä kertaa 142 ideaa. Kilpailuun jätettyjen ideoiden määrä on vähentynyt selkeästi viime vuodesta, jolloin ideoita jätettiin yhteensä 253 kappaletta. Business Joensuu kertoi aiemmin hakevansa kilpailuun tajunnanräjäyttäviä ideoita, joista voi kasvaa uusia pohjoiskarjalaisia menestystarinoita.

Kaksi kuukautta kestäneen kilpailun ideoita ryhdytään nyt arvioimaan.

– Ideoiden kehittämiseen ja jalostamiseen on selkeästi panostettu ja se näkyy lopputuloksessa. Tästä joukosta löytyy useita tulevia menestystarinoita. Raadilla on nyt edessään melkoinen urakka, yritysvalmentaja Janne Pakarinen sanoo.

Kilpailuun jätettyjä ideoita arvioi raati, johon kuuluvat Business Joensuun palvelujohtaja Kari Melanen, Karelia-ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yliopettaja Heikki Immonen, Nolwenture Oy:n yrittäjä ja Joensuun yrittäjien puheenjohtaja Antti Vikman, Pohjois-Karjalan ely-keskuksen yritysasiantuntija Päivi Vaarala sekä Kontionloikka Oy:n toimitusjohtaja Annu Ahonen.

Raadin työskentely päättyy 27.4. Business Joensuu on yhteydessä voittajiin viimeistään viikolla 19.

Start Me Up -liikeideakilpailun voittajat julkistetaan keskiviikkona 13.5. Pääpalkintona kilpailussa on 20 000 euroa, minkä lisäksi Business Joensuu tarjoaa toimitilat vuodeksi Tiedepuistosta. Kaikkiaan palkintoja on 60 000 euron edestä.

19. kertaa järjestetty Start Me Up on osallistujamääriltään yksi Suomen suurimmista liikeideakilpailuista.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä