Julkaistu 

Carelicumin palvelupiste muuttaa väliaikaisesti kaupungintalolle

Carelicumin palvelupiste muuttaa väliaikaisesti kaupungintalolle Marko Puumalainen

Joensuun kaupungin palvelupiste Carelicum muuttaa Koskikadulta kaupungintalolle osoitteeseen Rantakatu 20, Joensuun kaupunki tiedottaa. Palvelut siirtyvät kaupungintalolle teatterin lipunmyyntiaulaan ensi viikon maanantaista 23. maaliskuuta alkaen.

Muutto liittyy kaupungin tiedotteen mukaan koronaepidemian aiheuttamiin muutoksiin kaupungin palveluissa. Kun ne tilanteen salliessa palautuvat normaaleiksi, palvelupiste muuttaa takaisin Koskikadulle.

Myös Carelicumin asiakaspalvelupisteen aukioloaikoja on muutettu poikkeusolojen vuoksi. Asiakkaita palvellaan 19.3.–13.4. maanantaista perjantaihin kello 10–16. Viikonloppuisin palvelupiste on suljettu.

Carelicumin puhelinpalvelu numerossa 013 267 5222 on auki maanantaista perjantaihin kello 10–12. Asiakkaita pyydetään asioimaan ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse. Joukkoliikenteen Waltti-kortteja voi ladata sähköisesti osoitteessa https://kauppa.waltti.fi.

Palvelupisteen toiminnat pysyvät muutosta huolimatta samana: hoitaa voi muun muassa Waltti-korttiin liittyviä asioita, vaihtaa tai palauttaa koronaepidemian takia peruutettujen esitysten ja tapahtumien lippuja ja maksaa kaupungin laskuja.

– Käyttämättä jäävien lippujen rahoja on käyty perimässä Carelicumissa takaisin aktiivisesti, jopa ruuhkaksi asti. Esimerkiksi Joensuun kaupunginorkesterin ja kaupunginteatterin lippujen vaihtoihin ja palautuksiin on aikaa 29. toukokuuta saakka ja rahat saa takaisin vaikka tapahtuma olisi jo mennyt. Jollei palvelupisteessä käynti siis ole juuri nyt välttämätöntä, sitä pyydetään vallitsevan koronavirusepidemian takia lykkäämään, sanoo palveluneuvoja Anni Koskeli-Ratamaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä