Julkaistu 

PKO sulkee torstaina hotelli Kimmelin ja ravintola Aittarannan määräajaksi

PKO sulkee torstaina hotelli Kimmelin ja ravintola Aittarannan määräajaksi Minna Raitavuo

Koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan sekä kaikkeen liikkumiseen. Työmatkustaminen on pysähtynyt, minkä seurauksena asiakasmäärät ovat Pohjois-Karjalan Osuuskaupan mukaan vähentyneet hotelleissa ja ravintoloissa nopeasti ja merkittävästi.

Esimerkiksi Original Sokos Hotel Kimmelissä on peruttu kaikki varatut tapahtumat kevään ajalta. Tästä syystä Original Sokos Hotel Kimmel ja sen yhteydessä olevat ravintolat on 19.3. kello 12 alkaen suljettu. Kimmelin yhteydessä toimivat ravintolat Gastrobar Itä 1, iltaravintola Kimmel, ja Fransmanni. Palvelujen kysynnän vähentymisen myötä PKO sulkee 19.3. alkaen myös ravintola Aittarannan sekä ravintola Kiteen Karhun.

– Tämä on henkilökunnan kannalta ikävä asia ja pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan henkilökunnalle töitä muista ravitsemiskaupan yksiköistä sekä vähittäiskaupan puolelta. Tällä hetkellä yksiköiden sulkemisella ei ole välittömiä henkilöstövaikutuksia. Muut matkailu- ja ravitsemiskaupan yksiköt pidetään auki kunnioittaen valtioneuvoston tekemiä suosituksia ja määräyksiä, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä linjaa.

Kimmelissä majoittuvat muutamat yksittäiset henkilöt ohjataan Original Sokos Hotel Vaakunaan, joka palvelee asiakkaita normaalisti.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä