Julkaistu 

Joensuun kaupunki avaa neuvontapuhelimen ja WhatsApp-palvelun

Joensuun kaupunki avaa neuvontapuhelimen ja WhatsApp-palvelun Marko Puumalainen

Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmä on valmistellut kaupunkiorganisaatioon uusia linjauksia ja ohjeita tiistaina valtioneuvoston julkaisemien valtakunnallisten linjausten jälkeen. Joensuun kaupunki tiedottaa avaavansa tänään keskiviikkona 18.3. kello 10 neuvontapuhelimen ja WhatsApp-palvelun, joista saa tietoa kaupungin palveluista koronatilanteessa. Neuvontapuhelimen numero on 013 337 3000 ja siihen vastataan arkisin kello 9–16. Puhelu maksaa normaalin puhelinmaksun verran. WhatsApp-palveluun voi laittaa viestejä numeroon 050 67 281.

Lisäksi kaupungille voi lähettää koronaan liittyviä kysymyksiä verkkolomakkeella osoitteessa www.joensuu.fi/kysy-koronasta tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kysymyksiin pyritään vastaamaan arkisin vuorokauden kuluessa. Joensuun kaupunki neuvoo ainoastaan kaupungin palveluihin liittyvissä asioissa. Terveysneuvonta ja hoitoon hakeutumisen ohjeet löytyvät edelleen Siun soten verkkosivuilta osoitteesta www.siunsote.fi.

Kaupungin verkkosivuille on jo avattu infosivu osoitteeseen www.joensuu.fi/korona. Sivulle kootaan ajantasainen tieto koronavirustilanteesta ja sen vaikutuksista kaupungin palveluihin. Sivuille lisätään vielä myöhemmin usein kysyttyjen kysymysten osio.

Joensuun kaupungin englanninkielisillä sivuilla on perustietoa koronasta. Sivuille lisätään myöhemmin tarkennetut ohjeet englannin lisäksi venäjäksi ja arabiaksi. Sivut löytyvät osoitteesta www.joensuu.fi/english.

Joensuun kaupungin tiedotuslehdestä, Joensuun Uutisista, julkaistaan erikoisnumero keskiviikkona 25.3. Lehdessä on tietoa koronasta suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi. Lehti jaetaan joensuulaiskoteihin Karjalan Heilin välissä ja sen voi noutaa Carelicumista tai maaseutualueiden palvelupisteiltä. Joensuun kaupungin palvelupisteet sekä kantakaupungissa että maaseutualueilla ovat toistaiseksi auki normaalisti. Palvelupisteiden aukioloaikoihin voi tulla muutoksia myöhemmin.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä