Julkaistu    |  Päivitetty 

ExtremeRunista ja ToriFestistä tahdotaan pysyvä kokonaisuus

ExtremeRun keräsi Joensuussa viime vuonna noin 1 500 osallistujaa. Kuva: Jarno Artika ExtremeRun keräsi Joensuussa viime vuonna noin 1 500 osallistujaa. Kuva: Jarno Artika
Viime vuonna ensimmäistä kertaa Joensuussa järjestetyt ExtremeRun ja ToriFest järjestetään tänäkin vuonna. Tapahtumien saaman hyvän vastaanoton myötä niistä on Pohjois-Karjalan Osuuskaupan tiedotteen mukaan tarkoitus tehdä pysyvä tapahtumaviikonloppu.

Molemmat tapahtumat tullaan järjestämään elokuun viimeisenä viikonloppuna. ExtremeRunia suunnitellaan juostavaksi jokivarteen ja Sirkkalan puistoon lauantaina 29.8. ja lasten ExtremeRun on sunnuntaina 30.8.

Juoksutapahtumaa järjestävän ExtremeRun Oy:n Mika Hirvisen mukaan tapahtuma sai viime vuonna paljon kiitosta Joensuussa.

– Joensuun tapahtumaan odotetaan tänä vuonna jopa 2  500 juoksijaa, Hirvinen kertoo.

ExtremeRun tunnetaan hyvän mielen juoksutapahtumana, jossa voi osallistua joko kilpa- tai hupisarjaan. ToriFest puolestaan on uusi aikuisille suunnattu festivaali, joka toimii ExtremeRunin virallisena loppujuhlana. ToriFestin järjestää PKO.

Jo julkaistuja ToriFestin kiinnityksiä ovat perjantaina esiintyvät Abreu ja Teflon Brothers sekä lauantaina esiintyvät Nelli Matula ja Elastinen. Esiintyjiä julkistetaan myöhemmin lisää.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä