Julkaistu 
Aimo Salonen

Karjalainen antaa ennusteensa kulttuuritalosta

Kari Karjalainen arvioi, että kulttuuri- ja musiikkitaloa päästään rakentamaan... niin, milloin? Lue Heilin juhlavuoden ensimmäinen numero 8.1.2020. Kimmo Kirves Kari Karjalainen arvioi, että kulttuuri- ja musiikkitaloa päästään rakentamaan... niin, milloin? Lue Heilin juhlavuoden ensimmäinen numero 8.1.2020.

Ei sitä ihan heti aleta rakentaa, mutta milloin aletaan? Kaupunginjohtaja Kari Karjalainen aloittaa vastauksensa pohjustuksella:

– Kaupunginvaltuusto on linjannut jo kesällä 2021 alkaneella valtuustokaudella käsitellyssä strategiassaan...

Puhe on Joensuun kulttuuri- ja musiikkitalosta. Vuosilukujakin Karjalainen heittää: milloin ollaan tilasuunnitteluvaiheessa, milloin rakentaminen alkaa, milloin musiikki jo soi uudessa talossa.

Lukekaapa Karjalan Heilin 50-vuotisjuhlavuoden ensimmäinen lehti keskiviikkona 8.1.2020! Se alkaa aukeamajutulla, jossa kaupunginjohtaja Karjalainen ja kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen maalailevat, millainen on Joensuu vuonna 2030.

Heili pyysi viranhaltijakaksikolta spekulaatiota, joka pohjautuu voimassa oleviin tai tekeillä oleviin kaavoihin, valtuuston hyväksymiin strategioihin sekä nyt jo voimassa oleviin yhteistyökuvioihin.

Hyvää vuodenvaihdetta!

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä