Julkaistu    |  Päivitetty 

Vähävaraisten perheiden lapsille lahjoituspaketteja

Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräys on Joensuun Nuorkauppakamarin järjestämä vuosittainen hyvänmielen tempaus. Hyväntekeväisyyskeräyksen avulla kerätään joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman joulupukin tuomisia. Keräyksen avulla halutaan auttaa, että kaikilla Joensuun alueen lapsilla on mahdollisuus iloiseen jouluun.

Joensuun Joulupuu -keräys toteutetaan 16.11.–11.12.

Valmiiksi paketoituja lahjoja voi tuoda 11. joulukuuta saakka Prisman ja K-Citymarket Pilkon infopisteeseen, Sokokselle sekä Isoon Myyhyn Oma Säästöpankin toimistolle. Pakettiin tulee liittää pakettikortti, josta käy ilmi kenelle lahja on tarkoitettu sekä paketin sisältö. Pakettikortin voi tehdä itse tai noutaa keräyspisteestä.

Keräyksen pääyhteistyökumppanina toimivat Joensuun sosiaalitoimi, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, K-Citymarket Pilkko, Oma Säästöpankki Joensuu sekä Foto Nerds. Keräykseen toimitetut lahjat jaetaan niitä tarvitseville perheille Joensuun sosiaalitoimen kautta.

Myös Joensuun alueen yrityksillä on mahdollisuus osallistua keräykseen esimerkiksi omalla keräyspisteellä. Keräyksen toteutusta voi seurata myös Facebookista Joulupuu Joensuu -sivuston kautta.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä