Julkaistu    |  Päivitetty 

Ohjaamo aloittaa Docventures-illat Centrumissa

Joensuun Etsivä nuorisotyö ja Ohjaamo tuovat tänä vuonna Docventuresin Joensuuhun. Valtakunnalliseksi ilmiöksi muodostuneessa dokumenttikerhossa kokoonnutaan viikoittain seuraamaan mielenkiintoisia aiheita sekä asiantuntijapaneeleja.

Paikkana ovat uudet Ohjaamon tilat kauppakeskus Centrumissa osoitteessa Kauppakatu 29.

– Haluamme järjestää tapahtuman, johon on mahdollisimman helppo tulla mukaan. Kaikki ovat siis tervetulleita nauttimaan suorista Docventures-lähetyksistä hyvässä seurassa. Ei tarvitse kuin tulla paikalle ja innostua maailman ilmiöistä, sanoo tietopalveluohjaaja Olli Majaluoma Ohjaamosta.

Dokumenttia ovat seuraamassa Ohjaamon ja Etsivän nuorisotyön väen lisäksi vaihtuvat opiskelijavieraat, jotka osallistuvat keskusteluun.

Ensimmäinen ilta järjestetään 29.10., jolloin nähdään dokumentti Our new president. Tämän jälkeen nähdään Miehiä ja poikia 5.11., Olliver Hawk 12.11. ja Neurons to nirvana 19.11.

Käynti kauppakeskus Centrumiin on tapahtuman aikaan takaovesta, Ohjaamon tilojen kulmalta. Tapahtuma on päihteetön ja kaikille avoin. Tapahtumissa on tarjolla iltateetä ja pientä naposteltavaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä