Julkaistu 

Sairaalakatu ja Torikatu avataan liikenteelle keskiviikkona – Torikadun kadunvarsipysäköinti muuttuu maksulliseksi lokakuussa

Sairaalakatu ja Torikatu avataan liikenteelle keskiviikkona – Torikadun kadunvarsipysäköinti muuttuu maksulliseksi lokakuussa Jarno Artika

Torikadulla ja Sairaalakadulla käynnissä olleet peruskorjaustyöt on saatu kaupungin tiedotteen mukaan päätökseen ja kadut voidaan avata liikenteelle. Torikatu välillä Yläsatamakatu–Pohjoiskatu ja Sairaalakatu välillä Kauppakatu–Rantakatu avataan kaikelle liikenteelle huomenna keskiviikkona 9.10.

Bussit siirtyvät takaisin normaalille reitilleen Torikadulle. Myös virastotalon ja Senioripihan kohdalla olevat bussipysäkit palaavat käyttöön.

Torikadun kadunvarsipysäköinti muuttuu maksulliseksi lokakuun aikana. Maksullisella pysäköinnillä on kaupungin tiedotteen mukaan tarkoitus helpottaa alueen asiointipysäköintiä.

Katujen peruskorjauksessa katujen rakenteet, vesihuolto ja katuvalaistus uusittiin kokonaan. Tänä vuonna peruskorjattu alue liittyy laajempaan saneerausohjelmaan, jossa keskustan II-kaupunginosan kadut uudistetaan vaiheittain. Samalla alueen sekaviemäröinti on korvattu erillisviemäröinnillä, jossa hulevedet ja jätevedet ohjataan omiin viemärijärjestelmiinsä.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä