Julkaistu 

Katja Kolehmainen Joensuun kaupunkikeskustayhdistyksen toiminnanjohtajaksi

Tällä hetkellä Katja Kolehmainen toimii Pohjois-Karjalan Marttojen toiminnanjohtajana. Kimmo Kirves Tällä hetkellä Katja Kolehmainen toimii Pohjois-Karjalan Marttojen toiminnanjohtajana.

Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu YTM Katja Kolehmainen, 46. Hän aloittaa tehtävässä lokakuun lopulla. Tällä hetkellä Kolehmainen toimii Pohjois-Karjalan Marttojen toiminnanjohtajana. Tehtävä avautui, kun nykyinen toiminnanjohtaja Anne Vänskä siirtyy päätoimiseksi yrittäjäksi Liperin Myllyyn.

– Tehtävää haki yli 30 hakijaa eripuolilta Suomea. Kolehmainen on ehdottomasti paras mahdollinen vetäjä yhdistykselle, koska hänellä on laaja tuntemus keskustan toimijoista, pitkä ja menestyksekäs kokemus yhdistysten johtamisesta sekä vahva halu kehittää Joensuun keskustasta maailman paras keskusta meille joensuulaisille ja täällä asioiville, yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Joonas Kekäle sanoo kaupunkikeskustayhdistyksen tiedotteessa.

– Marttojen toiminnanjohtajana kaupungin keskusta ja erityisesti tori on tullut tutuksi ja rakkaaksi toimintaympäristöksi toimijoineen, ja odotan innolla, että pääsen kehittämään kaupunkikeskustaamme parhaimmaksi paikaksi yrittää, tehdä työtä, asua ja viettää vapaa-aikaa, Katja Kolehmainen toteaa.

– Puitteet Joensuun keskustassa alkavat nyt olla kunnossa, kun Vapaudenpuistokin saadaan valmiiksi. Toriparkin rakentaminen ja toriremontti ovat olleet keskustassa toimiville ja siellä asioiville raskasta aikaa, mutta nyt on aika alkaa rakentaa uutta viihtyisämpää ja vilkasta maakunnan keskustaa, Joonas Kekäle lisää.

Virta on Joensuun kaupunkikeskustan yrittäjien, kiinteistöomistajien, yhdistysten, asukkaiden ja Joensuun kaupungin yhteinen yhdistys. Yhdistykseen kuuluu noin 250 kaupunkikeskustan yhdistystä, liikeyritystä ja kiinteistönomistajaa.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä