Julkaistu 
Hanna-Mari Lappalainen

Kuvakisa: Miltä näyttää syksyinen terassi?

Terassi voi toimia lisäolohuoneena vielä pitkälle syksyyn. Hanna-Mari Lappalainen Terassi voi toimia lisäolohuoneena vielä pitkälle syksyyn.

Heilin uuteen syksyiseen kuvakilpailuun etsitään kuvia syyskuntoon laitetuista terasseista, parvekkeista, patioista ja pihoista. Kasvit tuovat oman lisänsä viihtyisään oleskelutilaan, ja oikealla varustuksella parveke tai terassi toimii lisäolohuoneena vielä pitkälle syksyyn.

Kuinka sinä olet tuonut luonnon terassillesi? Oletko tehnyt parvekkeesta vehreämmän köynnöksillä, koristellut terassin ruukkuistutuksilla tai kasvaako patiollasi kenties puu?

Julkaise kuva syksyisestä parvekkeestasi, terassistasi, patiostasi tai pihastasi Instagramissa hashtageilla #syysterassi ja #heili. Voit myös lähettää kuvan Heilin toimituksen sähköpostiin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla Syysterassi tai toimittaa kuvan meille Facebook Messengerin kautta.

Heilin toimitus poimii kuvat ja julkaisee niitä 14.9. ilmestyvässä seuraavassa Suur-Heilissä, jonka teemana on Ympäristö ja rakentaminen. Heilin arvovaltainen raati valitsee kuvista voittajan, joka palkitaan elokuvalipuilla.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä