Julkaistu 

Keräyksessä saatiin kasaan 3 000 reppua – Pohjois-Karjalassa kerättiin 119

Keräyksessä saatiin kasaan 3 000 reppua – Pohjois-Karjalassa kerättiin 119 Maria Ovaska

Hope ry ja OP keräsivät yhteistyössä osana Reppu joka selkään -keräystä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koulutietä aloittaville lapsille. Keräys sai liikkeelle tuhannet ympäri Suomen, ja kaikkiaan reppuja kerättiin 3 000 kappaletta lähes 70 paikkakunnalla. Tämän lisäksi kerättiin kasaan lukematon määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä. OP Pohjois-Karjalassa reppuja saatiin kasaan 119 kappaletta.

OP toimitti reput elokuun alussa Hope ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia ja osa vastuullisuuttamme. On ollut ilo huomata se into, jolla asiakkaamme ja henkilökuntamme ovat lähteneet mukaan keräykseen. Iso kiitos vielä kaikille lahjoittajille, OP Pohjois-Karjalan toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen sanoo.

Reppukeräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia. Vuonna 2018 keräys laajeni 52 paikkakunnalle ja reppuja kerättiin noin 2 500 lapselle.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä