Julkaistu 

Kansainväliset Suurmarkkinat Joensuussa tällä viikolla – mukana kauppiaita yli 30 maasta

Kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään tuttuun tapaan matkustajasatamassa ja Rantakadulla. Mikko Makkonen Kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään tuttuun tapaan matkustajasatamassa ja Rantakadulla.

Kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään Joensuussa tällä viikolla 8.–11.8. Kansainvälisten Suurmarkkinoiden keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat. Tänä vuonna mukaan on ilmoittautunut noin 120 kauppiasta yli 30 eri maasta.

Tämän vuoden teema markkinoilla on "maailma on kaunis". Paikalla tulee olemaan muun muassa saksalainen hiiligrilli bratwursteineen, kreikkalainen gyros-ravintola, australialainen BBQ-ravintola, espanjalainen churros-paikka, ranskalainen creperie ja belgialainen vohvelikoju. Lisäksi paikalla tulee olemaan kauppiaita esimerkiksi Meksikosta, Thaimaasta, Italiasta, Iso-Britanniasta ja Suomesta.

Erilaisten ruokakojujen lisäksi paikalla myydään myös käsitöitä, kukkia ja muita tuotteita. Paikalla on myös Tivoli Christersin huvilaitteita ja pelejä.

Markkinat ovat avoinna torstaista lauantaihin kello 10–20 ja sunnuntaina kello 10–18. Markkinat järjestetään matkustajasatamassa Kuunari Elinan ja Tuulaakin välisellä alueella sekä Rantakadulla Suvantokadun ja Kalastajankadun välisellä alueella.

Kommentoi

Hae Heilistä

Hae Heilistä